Zvezde i prijateljice: Jelena Rozga i Aleksandra Prijović “zapalile” internet svojim nastupima i međusobnom prodrškom

Showbiz vesti

U okviru svojih turneja „Minut srca mog“ i „Od istoka do zapada“, Jelena Rozga i Aleksandra Prijović ne samo da obaraju rekorde u dvoranama širom regije, već svojim prijateljstvom i podrškom „ruše“ i internet.

Izvor: prva.rs  |  

Foto: Live Production

Foto: Live Production

.

U subotu, Rozga je oduševila publiku u dupke punoj dvorani Spens u Novom Sadu, dok je Prijović iste večeri zapalila publiku u sarajevskoj Zetri. Snimci s ovih nezaboravnih nastupa su masovno osvanuli na TikToku i drugim internet platformama, a oduševljeni fanovi masovno dele ove momente.

Njihovi spektakularni nastupi, do sada neviđena produkcija za koju je zadužen Skymusic, kao i nezaboravni hitovi osvajaju regiju, a fanovi su odlučili da podele tu radost sa svetom putem TikToka i platforme X. Video snimci njihovih koncerata, ali i međusobne podrške i dalje gotovo preplavljuju ove društvene mreže. Korisnici pišu kako im neprestano izlaze videa Aleksandre i Jelene iz prepunih dvorana.

Foto: Live Production

Foto: Live Production

.

Jelena Rozga i Aleksandra Prijović nisu samo regionalne mega zvezde – one su i prave prijateljice koje se nesebično podržavaju. Rozga je čak bila prva iz Hrvatske koja je čestitala Aleksandri na seriji od pet koncerata koje će održati u Areni Zagreb, dok je Aleksandra javno komentarisala video koncerta iz Novog Sada, objavljujući emotikone vatre i crvenih srca, a Rozga joj je odgovorila „Hvala draga moja Alex“.. Njihov profesionalni uspeh, zajedno sa njihovim prijateljstvom, čini ih jednim od najsvjetlijih trenutaka na muzičkoj sceni Balkana.

Read More