1.11. – tri magične trojke u današnjem datumu: URADITE OVIH 5 STVARI I SVEMIR ĆE VAM ISPUNITI ŽELJE

  1.11. – tri magične trojke u današnjem datumu: URADITE OVIH 5 STVARI I SVEMIR ĆE VAM ISPUNITI ŽELJE

  Posted by: Aura Redakcija

  in NUMEROLOGIJA

  Svaki niz brojeva u numerologiji i spiritualizmu posjeduje određeno značenja, pa je zato današnji dan 1.11. 2020. godine tako magičan i donosi sasvim jednistvenu i svijetlu energiju, piše Lovesensa.

  Danas nas prati energija posebnog niza brojeva 1-1-1 koji se još naziva i anđeoski niz brojeva. Kada se pojavi ovaj niz brojeva, to znači da nas sila Univerzuma štiti i otvara za nas vrata velikih mogućnosti.
  Postoji vjerovanje da kada se pojave ovi brojevi, dolazi do velikog spiritualnog buđenja. Broj 1 je vrlo moćan broj, a kada se pojavi niz od tri jedinice, to znači da ste trenutno na značajnom duhovnom putovanju. Kroz ovaj niz brojeva Univerzum šalje jasnu poruku da je uvijek uz nas, da nas štiti i pomaže da ostvarimo snove. Vjeruje se da 1-1-1 donosi veliku sreću i šanse koje treba iskoristiti maksimalno.
  Postoji 5 različitih rituala koji donose ispunjenje želja na dan u kojem vlada niz 1-1-1:

  1. Borite se za svoje snove
  Ovaj niz brojeva nas podsjeća da svakodnevno, a danas posebno, treba da razmišljamo o svojim snovima. Zatvorite oči i zamislite da su se već ostvarili, zapamtite kako se osjećate tokom ove meditacije i vjerujte da je sve što želite moguće. Na ovaj način odbacujete negativne misli i motivišete sebe da uradite nešto važno i veliko u životu.

  2. Vježbajte intuciiju
  Na svakom životnom putu pojavljuju se znakovi. Ako ste na dobrom životnom skretanju, Univerzum će vam poslati znak da je sve u redu. Jačajte intuiciju i danas posebno obratite pažnju na simbole i znakove oko sebe.

  3. Ritual sa kristalima
  Postoji vjerovanje da na današnji dan treba da pronađete svoj sretni kristal i da zamislite želju dok ga držite u ruci. Kristal stavite pored kreveta kako biste imali ljepše snove. Preporučuju se slijedeći kristali: celestin, angelit, fluorit, mliječni kvarc, rozi kvarc, kijanit, selenit i anđeoski fantom kvarc.

  4. Očekuju vas dobre promjene u karijeri
  Niz brojeva 1-1-1 nagovještava uspjeh i dobre vijesti, a ovo se odnosi naročito na one koji su trenutno nezadovoljni svojim poslom. Pred vama se otvaraju vrata raznih mogućnosti. Oslobodite se straha od promjene i krenite putem uspjeha.

  5. Zavoli sebe
  Ako želimo ispunjen život, onda moramo više brinuti o sebi, svojim potrebama, željama i stanju svoje duše. Danas se opustite, odmorite i uradite nešto što ste odavno željeli. Dozvolite da vas ispuni pozitivna energija i zavolite sebe. Zaljubite se u svoju dušu, jer će tek tako pokazati svoju najdivniju ljepotu.

  Broj pregleda:
  156

  Komentari

  komentara

  2020-11-01
  Aura RedakcijaOriginal Article