4 neverovatno prosta napitka koji će vam oduvati kilograme


Share

Kako se bliži leto, svi polako počinjemo da razmišljamo o gubitku viška kilograma koje smo nakupili tokom zimskog perioda. Gubljenje kilograma na pravi i prirodan način je zdravo za telo i na taj način činimo sebi dobro jer izbegavamo sve što je nezdravo.

Ova četiri topla napitka pomoćiće vam da sagorite višak kalorija ako ih konzumirate rano ujutro ili kasno uveče na prazan stomak.

Naravno, u pitanju nije magija, tako da ćete morati da obratite i pažnju na ishranu i fokusirate se na niskokalorične namirnice.

napitka

Svakodnevna ishrana trebalo bi da podrazumeva i redovno pijenje vode pošto ona pomaže izbacivanju toksina iz tela, a ubrzava i metabolizam.

Dakle, šta čekate? Odaberite neki od ovih napitaka i odmah počnite da sagorevate kalorije!

Čaj od cimeta

Pored toga što je cimet zdrav za osobe koje pate od dijabetesa, ovaj začin je takođe dobar za gubljenje kilograma. Kada ga dodate u šoljicu crnog čaja, on čini čuda za telo. Sve što vam je potrebno jeste da ubacite koru cimeta u crni čaj svakog jutra.

Zeleni čaj

Svi znamo da je zeleni čaj zdrav. Pored pomoći koju pruža pri gubljenju neželjenih kilograma, zeleni čaj sprečava pojavljivanje raka i pomaže u jačanju imunog sistema.

Limunova voda

Jedna kašika limunovog soka i prstohvat soli u toploj vodi su sve što vam treba da se rešite kilograma. Jedna čaša ovog napitka svakog jutra pre doručka i jedna pred spavanje pružiće vam najbolje rezultate, a promene ćete uočiti za manje od mesec dana.

Sok od kupusa

Kupus je jedna od najzdravijih namirnica kada je gubljenje kilograma u pitanju. Iako ovaj sok neće biti najukusnija stvar koju ste ikada probali, rezultati neće izostati ako ga pijete na prazan stomak. Na kraju krajeva, stvari koje su dobre za nas nisu uvek i ukusne.

Najbolje ga je napraviti uz pomoć sokovnika jer će njegovo stavljanje u blender ostaviti komadiće koji će soku datu čudnu teksturu. Koristite komadiće veličine par centimetara kako bi sok imao glatku teksturu.

izvor: 24 sata