Amerikanka pila ovu smjesu 12 mjeseci, REZULTATI ZAPANJUJUĆI!

Posljednjih godina mnogo se priča o konzumiranju mlake vode sa limunom. Ova žena pročitavši brijne prednosti riješila je da proba koliko je zapravo efikasan ovaj napitak. Otklrila je sljedeće…

Amerikanka Cristal Davis odlučila je da svako jutro na tašte popije čau tople vode sa limunom. Istrajna je bila u tome, a ovaj napitak pila je tačno godinu dana. Na kraju je bila oduševljena postignutim rezultatima.

“Do prije nekoliko godina napitke sa limunom i medom sam kupovala u apotekama kada sam imala grip. Naravno, nije bilo puno pomoći od njih pa sam, priznajem, bila malo skeptična kada sam počinjala sa ovim izazovom”, priča Cristal.

Ističe kako je napitak pravila tačno dvanaest mjeseci prije doručka.

“Koristim pola svježeg limuna i kašičicu organskog meda u klasičnoj šoljici. Najprije prokuham vodu pa ostavim da se malo ohladi, toliko da se med otopi. Stavim i sok od limuna pa to popijem odmah nakon buđenja. Međutim, ponekad u limunu ima više soka ili je kiseliji pa stavim mrvicu više meda, treba malo eksperimentisati”, dodala je ona.

Nakon godinu konzumacije primijetila je kako nijednom nije imala virus niti gripu. Život joj je posao izuzetno bolji i ona sve osjećala mnogo zdravije.

“Cijelu godinu nisam bila prehlađena, nisam imala grip ni želudačne bolesti, iako sam ponekad osjećala kao da će me nešto uhvatiti, ali do toga nije došlo. Takođe, postala sam jutarnji tip i više nemam potrebu za kafom.”

Ljudi iz njenog okruženja tvrde kako sada znatno bolje izgleda te da je mnogo prijatnije društvo. Na koncu ljekari su se složili sa njenim zaključkom. Voda sa limunom smanjuje kiselost organizma. Velika kiselost u organizmu doprinosi razvoju mnogih bolesti i bakterija Također, ovo je napitak koji obilije mineralima i vitaminima. Jako je dobra podrška dijeti jer je izuzetna potpora imunom sistemu. Također, pospješuje izbacanje štetnih materija.