ASTRO UTORAK: Još jedna obaveza čeka Jarčeve, naravno u najnezgodnijem trenutku; pred Lavovima moguće novo poznanstvo

Astro

Pogledajte kakva iznenađenja su zvezde pripremile horoskopskim znacima ovog utorka, 23. aprila!

Foto: Master1305/Shutterstock

Foto: Master1305/Shutterstock

.

OVAN

Neke napete momente ste ostavili iza sebe, ali vas još uvek drmaju nervoza i stres, jer je količina obaveza prilično velika, a vaši rokovi za završetak kratki. Nije vreme za sukobe sa emotivnim partnerom, pogotovo ako svoju poslovnu nervozu prenosite u emotivne relacije.

BIK

Iako teškom mukom i sa mnogo strpljenja, uspevate da se uskladite sa saradnicima. Možda nećete biti baš u potpunosti zadovoljni rezultatima, ali je sada tako kako je. Svesni ste da ste napravili greške ili propuste u odnosu sa voljenom osobom i trudićete se da to ispravite.

BLIZANCI

Poslovni saradnik vas je „pritisnuo“, a možda i iskritikovao zbog kašnjenja sa obavezama prema njemu. Ne bunite se, jer ste svesni da je u pravu. Odradite ono na šta ste se obavezali. Prijaće vam kontakt sa voljenom osobom, jer ćete se rasteretiti i opustiti.

RAK

Maksimalno ste posvećeni obavezama, iako ne osećate dovoljan elan i podsticaj za rad. Ovo je neraspoloženje i statičnost prolaznog karaktera, kako dan bude odmicao, osećaćete se bolje. U emotivnim relacijama – pokažite poštovanje prema voljenoj osobi.

LAV

Niste sigurni kako biste trebali da postupite u jednoj situaciji, koja je zbunjujuća po vas. Savetuje vam se da sačekate da se neke stvari razbistre. U emotivnim relacijama ovo može biti divan, ispunjen nežnošću i romantikom dan. Mogućnosti novih poznanstava.

DEVICA

Danas su vam nametnute velike obaveze i na poslovnom i na porodičnom planu. Pitanje je koliko ćete imati vremena, strpljenja i volje da funkcionišete odjednom na više strana. Mogućnost za novo poznanstvo i kontakt sa osobom koja će vas jako zainteresovati.

VAGA

Vrlo značajan kontakt ili susret. Ako vam zatreba savet ili pomoć, slobodno se obratite starijem kolegi ili osobi koju smatrate autoritetom po nekim pitanjima. Želeli biste da voljena osoba pokaže više razumevanja prema vašim problemima. U stvari – tražite pažnju.

ŠKORPIJA

Vaši su planovi tokom ovog dana vrlo ozbiljni a otvoriće vam se i mogućnost da dobijete jaku poslovnu ponudu. Pokušavate da uspostavite bolji kontakt sa kolegama i bliskim saradnicima. Problem emotivne prirode je beznačajan, samo ste ga u svojoj glavi preuveličali.

STRELAC

Znate tačno šta je ono što trebate da uradite i nećete dozvoliti da vam bilo ko pokvari koncepciju. Posvećujete pažnju obavezama, ali i osobama sa kojima sarađujete. Spremni ste da saslušate one koji traže vaš savet. Odličan dan za emotivne kontakte.

JARAC

Još jedna obaveza, naravno u najnezgodnijem trenutku, i to onda kada već ne znate gde udarate. Udahnite duboko i spremite se da budete fokusirani na ono što radite. Intenzivno razmišljate o jednoj osobi. Niste sigurni šta vam je činiti kada je ona u pitanju.

VODOLIJA

Ponašate se korektno i prijateljski prema onima sa kojima dolazite u kontakt, naročito prema osobama koje dolaze da potraže vašu pomoć i savet. Moguće je da ćete malo likovati zbog toga što se pokazalo da ste u nekim pitanjima bili u pravu. Emotivno – dobar dan.

RIBE

Bila vam je potrebna podrška od strane nadređenih, ali je malo verovatno da ćete je i dobiti. Niste spremni da ubeđujete niti da se ulagujete bilo kome, pa ćete odustati od cele priče. Dobar kontakt i komunikacija sa jednom osobom preko posla ili društvenih mreža.

Autor horoskopa: Olga Savić

https//www.facebook.com/olgasavicastrolog/

http://venerasapapilotnom.com

Read More