BEŽAO OD DEPRESIJE KAO ĐAVO OD KRSTA! ENTONI BURDEJN NI PO KOJU CENU NIJE ŽELEO TO DA URADI: Pustite me, previše sam nervozan i neurotičan za tako nešto!

Slavni kuvar Entoni Burdejn je, čini se, čitav svet iznenadio i zavio u crno počinivši samoubistvo nepunih 20 dana pred 62. rođendan. Pored velikih problema koje je imao sa drogama i alkoholom, iz kojih je u jednom periodu uspeo da se izvuče, depresija ga izgleda nije napuštala, već sve jače stezala kako su godine prolazile.

A post shared by anthonybourdain (@anthonybourdain) on Jan 19, 2017 at 9:12pm PST

„Naručim tako neki burger na aerodromu. Ništa posebno, čak nije ni dobar. Gledam onda u njega i razmišljam o svemu i osetim kako me depresija steže, a onda i traje danima“, pričao je svojevremeno, kako bruje strani mediji.

S druge strane, tvrdio je da ne ume normlano da komunicira isključivo sa onima koje najviše voli.

 

„Moj posao se vrti oko komunikacije, ali kad treba da pričam sa ljudima koje volim, tada sam stvarno grozan. Jedino uspevam da razgovaram sa svojom osmogodišnjom ćerkom, tu sam negde i ostao, kao neki klinac“.

A post shared by anthonybourdain (@anthonybourdain) on May 26, 2018 at 12:59pm PDT

Kako bi što bolje sprečio depresiju da ga u potpunosti proguta, trudio se da uvek bude aktivan.

 

„Nemam planove da se penzionišem. Previše sam nervozan i neurotičan za to. Ne vidim sebe kao nekoga ko kopa po bašti i rešava ukrštenice“, izjavio je jednom prilikom on.

A post shared by anthonybourdain (@anthonybourdain) on May 5, 2018 at 10:34pm PDT

(Kurir.rs/Metro.co.uk/Foto: Profimedia)

NE PROPUSTITE

TO JE BILA SRAMOTA SA KOJOM SAM MORAO DA ŽIVIM! ROKSTAR KULINARSTVA TEŠKO GOVORIO O DROGAMA I ALKOHOLU: Bio sam srećan dok sam prao sudove, a posle… (FOTO)

PROBAO JE JELA KOJA NISU ZA SVAČIJI STOMAK: 5 najbizarnijih stvari koje je Entoni ikada pojeo

IZVRŠIO SAMOUBISTVO U 61. GODINI: Poslednja objava poznatog kuvara otkriva kakav je zaista bio! (VIDEO)

OBESIO SE NAJPOZNATIJI SVETSKI KUVAR: Entoni Burden izvršio samoubistvo

 


Kurir

Autor: 
Kurir