“Bila sam žrtva NASILJA”; Aleksandra Mladenović OTVORILA DUŠU: Dobila sam ŠAMAR od partnera, danima sam TRPELA…

Showbiz vesti

Pevačica Aleksandra Mladenović otvorila je dušu i progovorila o nasilju od strane muškarca, ostavivši sve bez teksta šokantnim priznanjem.

Izvor: Grand/A.Dačić  |  

Foto: M.M./ATAImages

Foto: M.M./ATAImages

.

Ona je prvi put, pred kamerama, odlučila da progovori o nasilju koje je pretrpela u vezi, kako bi apelovala i pružila podršku svim drugim ženama koje se suočavaju sa sličnim problemima.

-Tako je… bila sam žrtva nasilja, i trabalo mi je dosta vremena da skupim hrabrosti i pričam o tome. Dobila sam takvu šamarčinu od partnera, a sve zbog toga što nismo bili na istim talasnim dužinama. Tačnije, problem je nastao zbog toga što sma ja više zarađivala od njega. To se sve desilo poprilično davno, ali posle toga dugo nisam bila spreman da budem sa nekim u vezi. Danima sam trpela ponižavanje, vređanje, bukvalno je hteo da me spusti na svoj nivo. Nebitno je koliko je on imao koliko ja… bitna je ta njegova ograničenost – rekla je ona i dodala:

– Uvek je sa mnom pričao kao sa pevačicom, a ne kao sa partnerkom. Stalno me maltretirao zbog toga što sebi kupujem stvari, torbe, a on ne može da mi priušti… pa ga to boli! Na njega sam gledala kao na jako dobru osobu, emotivnu… čak sam razmišljala i zahvaljivala se Bogu što mi je poslao tako dobru i normalnu osobu, ali je sve to kratko trajalo. On je u svakom momentu bio tu… ali se naprasno promenui. Postao je drugi čovek. Mislila sam da je greška u meni, puštala sam sve tako da prođe… Moj najbolji prijatelj mi je i rekao da će to tako da se desi… i eto – završila je Aleksandra, piše “Grand”.

Read More