Bivši muž joj traži da vrati DEVOJAČKO PREZIME, jer je njegova verenica PREVIŠE LJUBOMORNA – Neću to da uradim, a evo i zašto!

Zanimljivosti

Žena, koja je zadržala prezime svog bivšeg supruga, odbija da ga promeni jer ne želi da ima drugačije prezime od njihove dece.

Izvor: 24sata.hr/Tina Kos  |  

Ilustracija/Foto: Roman Kosolapov/Shuttrstock

Ilustracija/Foto: Roman Kosolapov/Shuttrstock

.

Kada joj je predložio da vrati svoje devojačko, ona mu je predložila da i deca premene prezime u njeno, zbog čega je on „poludeo“.

Žena je anonimno na Reditu ispričala kako je posle razvoda ostavila prezime bivšeg supruga zbog dece. Međutim, to je postao veliki problem za njegovu novu partnerku sa kojom uskoro planira da se venča.

„Njegova verenica nije previše oduševljena idejom“, rekla je žena i dodala da su se razveli sporazumno, a nakon toga ostali u dobrim odnosima zbog troje zajedničke dece. Kako kaže, sve je teklo glatko dok on nije upoznao sadašnju partnerku, koju je za Božić i zaprosio.

„Bivši me je juče nazvao i rekao mi da me obaveštava da imam godinu dana da promenim prezime na svoje devojačko, jer njegova verenica izražava svoje gnušanje i zabrinutost što bismo nas dve mogle isto da se prezivamo. Rekla sam mu da smo se prilikom razvoda dogovorili da mogu da zadržim njegovo prezime, dok ne osetim potrebu da ga promenim i to piše u dokumentima. Takođe, napomenula sam da ne želim da se prezivam drugačije od naše dece“, napisala je ona.

„Odgovorio mi je da sam nerazumna i da odbijam da vidim koliko je to neprijatno njegovoj verenici. Rekla sam mu ’Ne mogu to da gledam sa njene strane, jer sam odrasla osoba, a ne nezrelo dete kakvo je ona’“, dodala je.

Kako kaže, predložila mu je da ako njegova verenica ima baš ozbiljnih problema sa tim, promene i deca prezime u njeno devojačko, zbog čega je on „poludeo“.

„Ponudila sam mu tu ideju kao rešenje, a on je potpuno izgubio kontrolu, rekavši da je on njihov tata i zaslužuju da nose njgovo prezime. Ipak, kada sam mu rekla da želim da nosim isto prezime kao naša deca, rekao mi je ’To je legitiman razlog da ga ne promeniš u devojačko’“, ispričala e i dodala da neće popustiti, prenosi Mirror.

Read More