Zapanjujuća transformacija: Evo kako je uspela da smrša 50 kilograma za manje od godinu dana

Samanta Abri, medicinska sestra iz Melburna, uspela je da smrša skoro 50 kilograma, a na društvenim mrežama deli savete svima koji žele da postignu isto

Samanta Abri, medicinska sestra iz Melburna, uspela je da smrša skoro 50 kilograma, a na društvenim mrežama deli savete svima koji žele da postignu isto.

“Kao dete nisam volela da se krećem. Plakala bih čak i kad smo samo išli u šetnju. Imala sam snažnu potrebu da jedem ogromne količine hrane, a posle bih se osećala loše”, ispričala je i priznala da je krišom naručivala hranu.

Navela je da svi ljudi mogu u bilo kom trenutku da počnu da rade stvari zahvaljujući kojima će imati zdraviji i aktivniji život.

“To sam počela da radim kada sam imala skoro 120 kilograma i suočavala se sa gojaznošću i drugim zdravstvenim problemima. Borila sam se da zamislim vlastitu budućnost usled svega ovoga”, između ostalog je objavila.

Tokom pandemije je počela da šeta kako bi poboljšala svoje mentalno zdravlje. Sada napravi 10.000 koraka dnevno i trči pet kilometara sedmično. Takođe je ispričala da nije napravila nikakve drastične promene u ishrani nego je počela da jede manje porcije.

Za doručak najčešće jede žitarice sa voćem, za ručak grčku testeninu sa piletinom, a za večeru pizzette s piletinom.

BONUS VIDEO:

Read More