BOGAT S*KSUALNI ŽIVOT PO FENG ŠUIJU: Crvena olovka i srebrna kutija – ovim drevnim trikovima razbudite strast u krevetu

Ljubav i seks

Nezavisno od toga da li verujete u feng šui ili nemate poverenja u to, ako ste u potrazi za načinima koji mogu da obogate vaš ljubavni život ove tehnike će vam biti od pomoći. Pročitajte 5 jednostavnih saveta za bogat seksuani život u feng šui stilu:

Ilustracija Foto: u photostock/Shutterstock

Ilustracija Foto: u photostock/Shutterstock

.

1. Tople boje

Crvena, svetloplava, roze ili boja breskve – to su boje koje trebalo da dominiraju u vašem prostoru. Birajte zabavne i dopadljive obrasce i dezene. U feng šui svetu, tople boje (crvena posebno) povezane su sa erotskom energijom u svima nama. Koristite ove boje za nove zavese, posteljinu ili čak nekoliko mirisnih sveća.

2. Mekan, čist krevet

Ako želite da doživite neverovatna iskustva u krevetu, kako feng šui stručnjaci tvrde, vaš krevet mora biti čist, mek, udoban i dobro napravljen. Ovo je genaralno pravilo ako želite da poboljšate protok energije i privučete radost.

3. Sandalovina i jasmin

Meko svetlo će zagrejati sobu i dovoljno je da dodate nekoliko kapi eteričnih ulja poput sandalovine i jasmina koja imaju moć da deblokiraju či energiju i stimulišu telo.

4. Crvena olovka, srebrna kutija, 49 dana

Ovaj feng šui ritual je savršen za one koji žele da prizovu partnera u svoj život, ali je poseban akcenat na seksualnoj energiji i strasti. Zapišite kvalitete koje tražite u vašem krevetu na papiru crvenom olovkom. Postavite taj papir u srebrnoj kutiji i ostavite ga tamo 49 dana. Ova jednostavna tehnika će pomoći da otvorite svoje srce i doneće vam ljubav u vaš život.

5. Slonovi

Slonovi predstavljaju uvod u želje vašeg srca. Investirajte u nekoliko simpatičnih statua ili figurica slonova. Parovi koji žele bebu treba da stave slona u spavaću sobu.

Read More