Brat joj se ubio, majka iznenada umrla, a SADA se unuka Elvisa Prislija BORILA sa BABOM ZA NASLEDSTVO! Ovo je EPILOG….

Zanimljivosti

Rajli Kijo, unuka čuvenog Elvisa Prislija, pre tri godine doživela je da njen brat Bendžamin Storm Kijo izvršio samoubistvo, a ovog januara joj je naprasno umrla majka, Liza Mari Prisli. Nakon njene smrti počela je i borba lepe Rajli sa bakom Prisilom Prisli oko nasledstva.

Izvor: lepaisrecna.mondo.rs  |  

Foto: Joe Seer/Shuttrstock

Foto: Joe Seer/Shuttrstock

.

„Kad je mama umrla, nastao je haos u našim životima. Kao da ste rasekli nožem tepih pod nogama, a pod počeo da se topi. Svi smo bili u panici, naši porodični odnosi imaju i važan poslovni aspekt“, objašnjava Rajli.

Ona je sada i zvanično proglašena jedinim naslednikom imovine preostale za njenom majkom i da će ona upravljati delom koji pripada njenim još uvek maloletnim polusestrama Finli i Harper.

Borba oko nasledstva se završila tako što je Elvisova unuka isplatila Prisili 78,1 milion dolara, dok je 400.000 dolara potrošeno na zakonske takse. Ona kaže da ipak može da razume svoju baku.

„On je bio ljubav njenog života. Elvisovo imanje Grejslend, kao i čitava njegova ostavština su za nju veoma važni i ona samo želi da to zaštiti. To je njen ceo život i velika odgovornost. Ranije nas dve nismo imale taj element u odnosu. Bila mi je samo baka“, objašnjava Rajli.

Foto: Featureflash Photo Agency/Shutterstock

Foto: Featureflash Photo Agency/Shutterstock

.

Rajli je svoju majku poslednji put videla 11. januara, kad su organizovane zabava i večera u čast filma „Elvis“. Prethodnog dana, jedina ćerka kralja rokenrola, bila je i na dodeli Zlatnog globusa.

Dva dana kasnije, Liza je doživela srčani zastoj i umrla. Kako je obdukcija kasnije potvrdila, uzrok je bila opstrukcija u sistemu za varenje. Uzrok svemu – operacija za skidanje viška kilograma, izvedena par godina ranije.

„Kad sam videla mamu te večeri, pomislila sam – koliko je samo lepa“, priča Rajli, koju je Liza Mari Prisli dobila u braku sa Denijem Kijom.

„Bila je uvek toliko svoja, pod bilo kakvim okolnostima, toliko jaka. Život joj nije bio lak, izdržala je i manjak ljubavi i izdaje i nedostatak pravih prijatelja. Uvek su jurili za njom, otkako se rodila, uvek su želeli nešto od nje, a sami nisu bili autentični“, priseća je Rajli.

„Bila je moćna žena, njeno prisustvo se osećalo čim se pojavi. Kao neka lavica! A bila je i divna majka, najbolja“, reči su kojima unuka Elvisa Prislija opisuje svoju mamu.

Liza Mari se udavala četiri puta. Prvi put za Denija, s kojim je ostala bliska sve do kraja života, zatim za Majkla Džeksona, Nika Kejdža i Majkla Lokvuda. S Lokvudom je dobila blizance Harper i Finlija, ali kad je ljubav prestala, morala je da vodi dugu bitku za razvod.

Borila se protiv zavisnosti od opijata i patila zbog iznenadne smrti sina Bena koji je sebi oduzeo život u 28. godini.

Sa majkom Prisilom, suprugom čuvenog Elvisa, prekinula je sve veze poslednjih nekoliko godina pre smrti. Zato je i otpočela sa njom rat za nasledstvo, koje je pripalo Rajli posle majčine smrti.

Read More