Hari Stajls ima novu devojku: Viđeni su zajedno na predstavi, ova glumica je osvojila njegovo srce

Internetom se širi vest da Hari Stajls ima novu devojku, a kako se čini glasine da je Tejlor Rasel osvojila pevečaevo srce su tačne.

Par je primećen u Londonu večeri za štampu povodom nove predstave „The effect“ Tejlor Rasel u Narodnom pozorištu. Par je delovao veoma prisno na zabavi nakon događaja. Glumica je najpoznatija po ulogama u filmov „Bones and All“ i seriji „Lost in Space“.

Naime, Hari je stavio ruku oko njenog struka, dok je ona takođe bila veoma nežna prema njemu. Glumica je bila u smeđoj haljini, a pevač u beloj majici. Ipak, ovo nije prvi put da su oni viđeni zajedno. Tejlor je primećena na Harijevoj turneji „Love on Tour“ u Beču, a “The Sun” je prenosio da Hari i Tejlor provode mnogo vremena zajedno.

“Daily mail” prenosi da je pevač potvrdio glasine o ovoj romansi, a svakako u javnosti nijedno od njih dvoje ne poriče ovakve tvrdnje. Glumac je pre nekoliko mesecibio povezan sa Emili Ratajkovski nakon druženja u Japanu, a pre toga je skoro dve godine bio u vezi sa glumicom i rediteljkom Oliviom Vajld. Upravo zbog nje je pevač ponovo dospeo na naslovne strane jer je slučajno otkrio tetovažu „Olivia“ na butini koja je izgleda bila posvećena njegovoj bivšoj devojci.

U svakom slučaju, svi željno iščekujemo da par vidimo zajedno, jer kako mediji prenose, delovali su veoma zaljubljeno i blisko. I ko zna, možda nastane nova tetovaža sa imenom Tejlor.

Read More