BROJEVI OTKRIVAJU JE LI JE ON/ONA VAŠ DOŽIVOTNI BRAČNI PARTNER

  BROJEVI OTKRIVAJU JE LI JE ON/ONA VAŠ DOŽIVOTNI BRAČNI PARTNER

  Posted by: Aura Redakcija

  in NUMEROLOGIJA

  Kroz numerološku analizu datuma rođenja možemo vidjeti kakav nam partner odgovara, šta tražimo od njega (nje), šta je to što nas privlači nekoj osobi. Numerološki kod ličnosti ima devet brojeva i njihova kombinacija je ono što nas oslikava. Bioritamski broj je osnovna komponenta ličnog broja i on predstavlja naš unutrašnji karakter, mentalne i umne sposobnosti. Daje nam snagu, pokretljivost i individualnost.

  Dobija se sabiranjem dana i mjeseca rođenja i uvijek se svodi na jednocifreni broj.

  Npr.ako je neko rođen 17.06. njegov bioritamski broj je 5 jer je 17+6=23 = 2+3=5. Pokušaćemo da kroz osnovne karakteristike svakog bioritamskog broja vidimo šta nam on govori o njemu(njoj).

  MUŠKARAC

  1 Inventivan, samopouzdan, ambiciozan, posjeduje urođeni šarm i stalnu potrebu da osvaja.Vatreni muškarac koji će vam skidati zvijezde sa neba, ali samo dok vas ne osvoji. Zbog njegove prirodne razmetljivosti od partnerke očekuje da uvijek bude spremna za pokazivanje. Ne trpi kritiku i očekuje stalne aplauze i pohvale. Ako toga nema, zna da bude tiranin u braku koji gunđa na sve što uradite a aplauze počinje da traži na drugoj strani.

  2 Hladan zavodnik, specifičnog šarma, jako brižan ali mu je prioritet materijalno sticanje. Potomstvo i ljubav dolaze vremenom, ako znate da na njegov način održavate ono što je stekao. Zbog kolebljive prirode ponekad se dešava da lako potpadne pod tuđi uticaj.

  3 Optimizam i romantika vladaju ovim muškarcem, vrlo emotivan, ali to vješto krije, kao i svoju vezanost za majku.Veliki detaljisti, rigidni prema sopstvenim greškama, uvijek nose nešto nedozrelo u sebi. Zna da ima “zmiju u džepu”, uvijek pod izgovorom da treba biti racionalan.Vodi računa o svom izgledu, sklon hedonizmu i avanturama.

  4 Veliki domaćin, uvijek elegantan, vodi računa o estetici, statusu i tradiciji. Novac mu daje moć podmlađivanja. Na nova prijateljstva mora prvo da se navikne, da bi mogao da ih uvede u svoj dom. Iako je u biti usamljenik, ne podnosi samoću. Više je posesivan nego ljubomoran.

  5 Živi za slobodu. Izuzetno komunikativan, harizmatičan, voli promjene ali nemojte da vas zavaraju njegove stalne šale na račun seksa jer je u svojoj biti aseksualne prirode. Ne trpi kada mu bilo ko vrijeđa intelekt. I koliko god da zna da bude zabavan, toliko je i nervozan pa se često u ovom muškarcu krije agresija. Lak na riječima, malo teže ih sprovodi u djela.

  6 ”Ma ja sam tu da se brinem za tebe” izbija iz ovog muškarca ali ga morate pustiti da to i radi. Požrtvovan i topao, posvećen porodici, živi za svoj ideal. Često zna da pretjera u radu, pa se mora natjerati na odmor da mu ne strada zdravlje. Karakteriše ga sklonost ka ljepoti, umjetnosti. Zbog svoje preosetljivosti lako se uvrijedi.

  7 On će uvijek znati originalno da vas iznenadi. Introvertni eksentrik ima stalnu potrebu da stvari dovodi do savršenstva. Analitičan, željan znanja, ali često neshvaćen od okoline, podsjeća na usamljenog vuka. Posebna šifra treba za njegovo otvaranje. Izraziti seksualac ali se boji vezivanja jer misli da će mu to ograničiti njegovu slobodu. Traži razumijevanje, poštovanje i ogromnu dozu tolerancije.

  8 Viteški muškarac, neko ko će uvijek znati da vas zaštiti. Posjeduje ogromnu količinu energije i zanima ga sve što vuče u pokret, akciju. Ima dinamičan i težak život, izuzetno je ponosan i ne trpi autoritet. Ima zdrav odnos prema majci i sestri, pa je stoga vrlo otvoren i iskren u vezi. Odiše harizmom a za ozbiljniju vezu ili brak spreman je tek u srednjim tridesetim.

  9 Univerzalan broj i teško se dijeli na muško-ženske principe. Čudne, nesagledive osobe, potpuno drugačije od drugih.Veliki humanisti, uvijek moraju biti emotivno ispunjeni. Često imaju više brakova jer prebrzo analiziraju partnera, pa im on brzo dosadi. Svaka osoba ovog broja ima zacrtan cilj i nagon da završava stvari.

  ŽENA

  1 Organizovana, ambiciozna, originalna žena, koja uvijek mora znati svoje mjesto na hijerarhijskoj ljestvici. Jakog mentalnog sklopa, dominantna, rođena da vodi, ona uvijek vuče partnera kroz život. Rijetko kad ćete je čuti da se žali na težinu svog života. Jedini muškarac kome se daje do kraja je njen sin.

  2 Lijepa njegovana žena, koja zna da pazi na sebe. Uglavnom teško pokazuje emocije, pa sa njom često ne znate na čemu ste, što muškarca tjera da trči za njom. Zbog svoje pasivne i nesigurne prirode rijetko kada donosi odluke, te zato traži jakog muškarca. Izražen joj je materinski instinkt, pa ako nema svoju djecu ”usvojiće” drugaricu da bi imala o kome da brine.

  3 Prijatnog izgleda, njena vesela priroda uvijek će vas razgaliti. Malo teže se emotivno otvara. Ovo je žena koja zna da bude zadovoljna sobom ali samo ako ima opravdan razlog za to. Dobra majka, spretna u kuhinji, voli da su joj sva čula zadovoljena. Analitična priroda daje joj dozu opreza, pa ponekad zna da djeluje sporije od drugih.

  4 Pedantna, čista, izuzetna domaćica. Prepoznatljiva po svojoj kosi i karakterističnim šakama, njoj su jako bitni karijera i brak. Uvijek mora biti ispunjena ljubavlju, pa ako toga nema prekida odnos. Ne trpi samoću, te iz tog razloga odmah traži novog partnera.

  5 Nestalna po prirodi, brzo i lako se prilagođava. Komunikativna, višestrana žena koja ne podnosi statičnost i dosadu. Stalna težnja u njoj za dešavanjima, ekspanzijom daje neumornu prirodu, ali to ponekad zna da optereti njenu okolinu. Uživa u flertu bilo koje vrste.

  6 Najženstvenija od svih, ona prosto odiše svojom posebnošću, karakteriše je specifičan izgled i velika naklonost prema estetici. Brižna prema svojima zna da bude i pretjerano zaštitnički nastrojena. Praktična, domišljata, spremna da pravi ustupke da bi sačuvala porodicu, što zna nekada da je odvede u ulogu žrtve sopstvenog života.

  7 Osjetljiva i istinoljubiva, često usamljena u svojim stavovima, ponekad se okreće samoći. Sa ovom ženom rijetko kada ćete znati na čemu ste jer u njoj leži stalna potreba da ruši i stvara. Oštrina njenih misli znaće da vas isiječe ali širina njenog duha će znati kada treba da se izvini, na samo njoj svojstven način.

  8 Njen život liči na ring u kome se sparing partneri smjenjuju. Hrabra, dinamična žena. Ima nešto amazonsko u sebi, pa stoga uglavnom privlači slabije muškarce. Uvijek svjesna težine svog života, ali i pravih vrijednosti, pa bez obzira na svoju impulsivnu prirodu, zna da sagleda objektivno obje strane medalje. U partnerskom odnosu bitan joj je fer-plej i dokle god je on takav, spremna je i na žrtvu.

  1. Univerzalan broj i teško se dijeli na muško-ženske principe. Čudne, nesagledive osobe, potpuno drugačije od drugih.Veliki humanisti, uvijek moraju biti emotivno ispunjeni. Često imaju više brakova jer prebrzo analiziraju partnera, pa im on brzo dosadi. Svaka osoba ovog broja ima zacrtan cilj i nagon da završava stvari.

  Broj pregleda:
  37

  Komentari

  komentara

  2020-02-15
  Aura RedakcijaOriginal Article