Danom rođenja nam je zapisano je li nam suđeno bogatstvo ili fukaraština, sretan brak ili patnje!

  Danom rođenja nam je zapisano je li nam suđeno bogatstvo ili fukaraština, sretan brak ili patnje!

  Posted by: Aura Redakcija

  in NUMEROLOGIJA

  Danom rođenja nam je zapisano je li nam suđeno bogatstvo ili fukaraština, sretan brak ili patnje

  Dan vašeg rođenja određuje energiju koja vas prati cijelog života. Izračunajte numerološku vrijednost datuma rođenja, odnosno svoj sudbinski broj i oslobodite svoje talente koji će vas voditi do uspjeha. Ako ste rođeni, na primjer, 15. 4. 1985, sudbinski broj ćete izračunati tako što ćete sabrati sve brojeve:

  1 + 5 + 4 + 1 + 9 + 8 + 5

  Zbir je 33, a tu brojku zatim podijelite na dvije cifre i saberite i njih.

  3+3=6

  Dakle, vaš sudbinski broj je 6. .

  1 – Nema boljeg od vas

  Zbog vaše snažne individualnosti i pozitivnosti stvoreni ste da budete vođa. Kreativnost, originalnost, ali i agresivnost garantuju vam uspjeh u organizovanju bilo kojeg posla. Najbolji ste kad učite na sopstvenim greškama i počinjete ispočetka. Nastojte uvijek da stanete iza svojih odluka bez obzira na to šta vam drugi kažu. Nikad ne idete uobičajenim stazama, nego novim, neistraženim, a to će vam se isplatiti. Ponekad ste netaktični, a to bi vam moglo naškoditi ako ne ublažite svoj nastup.

  Savjet: Okružite se ljudima kojima potpuno verujete.

  2 – Sjajan ste saradnik

  Vi ste idealan partner, prijatelj i radnik. Učite na tuđim greškama, a mnogo ste bolji saradnik nego vođa. Vrlo ste taktični i obazrivi, pa lako privlačite ljude oko sebe. Nikad vam neće ništa nedostajati u životu jer smireno i inteligentno savladavate sve probleme. S obzirom da vam je u prirodi da opraštate, ako naiđete na teškoće s partnerom, bićete mnogo spremniji na kompromis. No ipak pripazite da partner ne zloupotrijebi vašu velikodušnost.

  Savjet: Pokušajte da sačuvate ravnotežu između privatnog i poslovnog.

  3 – Zabavni ste i brzi

  Oštroumnost je vaša glavna prednost, ali vrlo rijetko dublje ulazite u bilo kakvu problematiku. Često ste entuzijastični u vezi svega čega se prihvatite i lako širite uzbuđenje na druge, no problem je što brzo gubite interes i prelazite na nešto sasvim novo. Ne brinete se previše zbog budućnosti, a navikli ste da sve uglavnom bude kako ste vi naumili. Rječiti ste, duhoviti, društveni i stoga lako sklapate prijateljstva. Uspjećete upravo u poljima gdje se traži elokventnost i u umjetnosti.

  Savjet: Nemojte da zbog ležernosti zanemarite svoje obaveze.

  4 – Logični ste i praktični

  Imate oko za detalje, a i u najdosadnijim poslovima možete postići uspjeh. Vaša je prednost što ostajete staloženi kad svi izgube kontrolu. Radoholičar ste, a lojalnost će vam donijeti sve ono materijalno za čim čeznete. Ponekad previše insistirate na svom načinu rješavanja problema ili se gubite u detaljima, a to vas može usporiti na putu do cilja. Odgovornost, pouzdanost i praktičnost su vaše prednosti.

  Savjet: Opustite se, u životu ima važnijih stvari od posla.

  5 – Privlačite šarmom

  Sloboda vam je najvažnija, a to se odražava u vašoj neprekidnoj potrazi za avanturom. Temperamentni ste, energični i često mijenjate raspoloženje. Zbog smisla za humor uvijek ste u centru pažnje. Živite brzo, vrlo ste prilagodljivi, brzo razmišljate, a seksualnost vam je magnetična. Budući da lako privlačite ljude i elokventni ste, pazite da govorite samo o onome s čime ste bolje upoznati kako biste izbjegli neugodne situacije.

  Savjet: Budite manje brzopleti, pa ćete u svemu napredovati.

  6 – Dobrota isijava iz vas

  Izvrstan ste diplomata, odlično mirite sukobljene strane jer ste dovoljno strpljivi da saslušate sve argumente. Mudrost vam je prednost na poslu i u porodici, uvijek ste na raspolaganju najmilijima, a ako je sve skladno u kući, uspijevate i na svim drugim poljima. Nesebičnost je vaša najvažnija karakteristika, ali i saosjećajnost i toplina. Volite lijepe stvari, razumijete se u umjetnost, što se vidi i u vašem domu.

  Savjet: Nisu baš svi spremni za vaše dobre savjete.

  7 – Duhovnost vam je važna

  U sve se morate uvjeriti iz prve ruke, uz to ste vrlo analitični, a duhovna dimenzija vam je izuzetno važna. Vi ste rođeni filozof, učitelj, iscjelitelj, ali da biste se u tome ostvarili, morate prvo da se malo opustite. Tek tad će se svi uvjeriti da ih možete naučiti mnogim mudrostima. Interesuju vas kulturu i umjetnost i obožavate sve što je lijepo. Ipak, život vam je često pun prepreka, ali uvijek ćete biti u potrazi za skrivenim istinama.

  Savjet: Opustite se, pa ćete imati i više samopouzdanja.

  8 – Finansije su vam jača strana

  Slava, moć i bogatstvo zapisani su vam u zvijezdama. Izvrsno se uklapate u veće organizacije i društva, a najviše vremena trošite na one kojima je potrebna pomoć. Hrabri ste, a to pokazujete boreći se upravo za slabije. Duboko u sebi imate i vrlo tamnu stranu koja može postati moćno oružje na strani zla, pa treba pripaziti da je uvijek držite pod kontrolom. Ako prevlada, nikad nećete uživati u bogatstvu.

  Savjet: Okružite se spontanim i zabavnim ljudima.

  9 – Pomažete u nevolji

  Osjetljivi ste na sve iz okoline, pokazujete veliki interes za mistično, a neki od vas imaju čak i paranormalne sposobnosti. Najsretniji ste kad ste neopterećeni materijalnim; samo tad možete ostvariti sve svoje potencijale. Skloni ste nesretnim romantičnim vezama, a često griješite što partneru želite da udovoljite pod svaku cijenu.

  Savjet: Kad pronađete mir, sve će sesti na svoje mjesto. (N.Đ.)

  Broj pregleda:
  1.755

  Komentari

  komentara

  numerologija saradnik sudbinski broj 2019-06-25
  Aura RedakcijaOriginal Article