Nije svejedno u kojoj vas godini pogodi Amorova strijela: Dvojka daje sudbinske veze, SEDMICA SPAJA NAPAĆENE DUŠE!

  Nije svejedno u kojoj vas godini pogodi Amorova strijela: Dvojka daje sudbinske veze, SEDMICA SPAJA NAPAĆENE DUŠE!

  Posted by: Aura Redakcija

  in NUMEROLOGIJA

  Nevena Đukić, po vokaciji je psihoterapeut, a po svom opredjeljenju numerolog. U dugogodišnjem radu sa ljudima stekla je veliko iskustvo i svojim znanjem mnoge usmjerila da nađu rješenja , razriješe svoje nedoumice i osvijeste sebe i svoje potrebe. Čest je gost Tv emisija i autor pet knjiga: Numerologija za početnike, Sinastrija, Tarot za početnike, Numerički tarot sa kartama, Autogeni trening.
  Kontakt: mail: [email protected]; tel: 00 381 63 8810947.

  Ljubav može početi pogledom, osmijehom, govorom tijela, nježnim riječima, ali nažalost, završava tugom. Nije svejedno u kom trenutku nas pogađa Amorova strijela. Numerologija može dati odgovore i savjet kada je pravo vrijeme za početak nove veze ili pak za okončanje veze ili braka.

  Način da dođete do te informacije jeste da na svoj broj bioritma dodate tekuću godinu.

  Primjer : vaš bioritam se ” čita ” u danu i mjesecu rođenja.

  osoba rođena 27. 03. u bioritmu ima broj 3 ( 2+7+3 =) 12 = 1+2 = 3 )

  godina na globalu 2018. je u broju 2 ( 2+0+1+8 = 11 = 1+1 = 2 )

  bioritam 3 + 2 = 5 osoba je u ličnoj godini 5

  Početak u godini 1

  ako se zaljubite u godini 1 to je period u kome je dobro započeti bilo šta. Svi dobri aspekti su na vašoj strani pa će veza biti uspješna i dugotrajna. Na vama je da te aspekte i iskoristite, u skladu sa ostalim vašim brojevima.

  Početak u godini 2

  kada se ljubav dogodi u ovoj godini, treba da znate da se dogodilo pod dejstvom neke više sile i energija, a da vi niste mogli da utječete na to. U zavisnosti od numeričkog koda koji nosite, to može dati pozitivne, ali i teške aspekte. Veza može biti sudbinska i uspešna, ali može donijeti i patnju.

  Početak u godini 3

  ovo je godina pojačane emotivnosti. želećete novu vezu i tražićete je i u sebi i oko sebe. Emocije će vam biti nemirne, srce uzdrhtalo i bićete otvoreni za kontakte. Biće onih svijetlih trenutaka kada se dvije osobe prepoznaju i kada se želje ostvare.

  Početak u godini 4

  u ovom periodu sve će se odvijati sporo, otežano i sa puno prepreka što ne znači da nećete realizovati željeno ali budite spremni da uložite više truda i strpljenja da ostvarite vezu.

  Početak u godini 5

  ako se vežete za nekoga u godini oslobađanja budite spremni da se odreknete dijela svoje slobode. Sigurno ste se već nečega odrekli i zanemarili neki dio svoje ličnosti.

  Početak u godini 6

  ova godina je nekako predodređena za susrete početak veze i braka. Jedina napomena je, da ne mora biti trajna i uspješna. Svakako će biti puna strasti ljubavi i harmonije a od partnera će zavisiti trajnost.

  Početak u godini 7

  u ovoj godini, obično se sreću dvije napaćene duše kojima je potrebno rame za plakanje. Oba partnera su prošla kroz neka emotivna stradanja. Ako se ipak spoje biće to zbog tuga i bola, a ne zbog ushićenja. U ovom slučaju treba razmotriti koliko bi veza mogla biti dobra, jer kada partneri dođu do ravnoteže i izađu iz lošeg perioda počinje preispitivanje i uglavnom se dođe do saznanja da se pogriješilo u izboru partnera.

  Početak u godini 8

  možda se dogodilo sasvim slučajno. Bili ste krajnje opušteni i otvoreni ka ljudima. Ono što je evidentno, je da se veze u ovoj godini ne zasnivaju na burnoj emociji, već na razumnoj i praktičnoj osnovi.

  Početak u godini 9

  koliko god devetka davala ovoj vezi nešto sudbinsko i karmičko veza nije održiva. Ne počinjite ništa novo u godini završetka ciklusa. Ukoliko ipak počnete vezu ili brak, a to potraje, biće veoma nestabilno i bolno.

  Broj pregleda:
  673

  Komentari

  komentara

  2019-06-25
  Aura RedakcijaOriginal Article