Devojci ZABRANILI da uđe u avion: Biće vam SVE JASNO kad vidite u kom izdanju se pojavila na AERODROMU! (VIDEO)

Zanimljivosti

Nosila je samo crni bikini, tirkiznu periku i crne sandale, a tvrdi da joj je rečeno da joj odeća nije prikladna i da ne može da se ukrca u avion.

Izvor: B92  |  

Foto: Printscreen/PrvaTV

Foto: Printscreen/PrvaTV

.

Ova 21-godišnja manekenka i influenserka tvrdi da joj je zabranjeno da se ukrca na let zbog njene neobične odeće. Kine-Čan, koja je takođe kreatorka sadržaja na platformi OnlyFans, pojavila se obučena kao animirani lik na aerodromu Navegantes u Brazilu.

Planirala je da odleti na događaj gde je trebalo da igra lik i nije imala vremena da se presvuče. Nosila je samo crni bikini, tirkiznu periku i crne sandale kada su joj rekli da joj odeća nije prikladna i da ne može da se ukrca, prenosi “Metro”.

Ona je o navodnom incidentu govorila na TikTok-u, rekavši:

“Zaista sam uznemirena i veoma nervozna, jer sam upravo napustila aerodrom. Otišla sam na događaj gde sam igrala animiranog lika i nisu mi dozvolili da se ukrcam zbog odeće koju sam nosila. Rekli su da nije prikladno, nisam mogla da se ukrcam i propustila sam let. Neću sada moći da idem na taj događaj, a htela sam da idem pravo sa aerodroma na njega. Očigledno ne možete da budete maskirani na aerodromu. Znači to je to. Propustila sam let, izgubila novac za kartu i to je to”, govorila je ona.

Obučena kao izmišljeni lik Rebeka iz Netfliks animirane serije “Ciberpink: Edgerunners”, Kine-Čan je obukla oskudnu odeću pre nego što ju je navodno zaustavilo aerodromsko obezbeđenje i zabranilo joj da nastavi putovanje. Ali njeni pratioci su brzo nazvali njeno ponašanje ‘vulgarnim’ i tvrdili da ima ‘nedostatak poštovanja prema drugim ljudima’.

.

I dalje uznemirena, influenserka je takođe otišla na Instagram da obavesti svojih 612.000 pratilaca, a tom prilikom je napisala:

‘Ksukus, veoma neugodna situacija se desila ovog vikenda! Pokušala sam da se ukrcam u avion na aerodromu Navegantes obučena kao Rebeka za događaj, ali rečeno mi je da odem kući i da se presvučem jer ono što nosim nije prikladno. Objasnila sam da idem na događaj, ali me i dalje nisu pustili”, napisala je ona, a u kom izdanju se pojavila na aerodromu pogledajte klikom OVDE.

Read More