DVADESETE ILI TRIDESETE: Znate li kada je idealno vreme za ozbiljnu vezu?

Žena je na iskren ljubavni odnos spremna kada dođe u tridesete godine. Kada pročitate zašto je tako, sve će vam biti jasno.

 

Imaju moć fokusiranja

 

Dvadesete su godine za pronalaženje i uspostavljanje svog „Ja“. Brojne devojke u tom periodu teže napredovanju u karijeri, formiranju kruga prijatelja, putovanjima i drugim stvarima u kojima uživaju. Zato su tridesete te u kojima se žena fokusira na formiranje porodice. Pravo vreme za ulazak u veze u kojima vidite potencijal za budućnost.

 

foto: Profimedia

 

Brzo prepoznaju nepoželjno ponašanje i odlaze

 

Devojke u dvadesetim previše vremena troše na analiziranje veze i pokušaje da poprave nešto što se ne može popraviti. Većina njih ostaje u vezama za koje su odavno svesne da nemaju budućnosti. U tridesetim su žene odlučnije. Brzo uočavaju nepoželjnosti i odlaze jer su svesne da iz takvog odnosa ne može izaći ništa dobro.

 

via GIPHY

 

Svesne su sopstvene vrednosti

 

Jedan od razloga za ignorisanje loših postupaka kod muškaraca je i manjak samopouzdanja ili samosvesnosti. Većina devojaka u dvadesetim plaši se samoće i želi biti u vezi pod svaku cenu. Zato su žene u tridesetim jako dobro svesne sebe i svojih vrednosti te podjednako svesno biraju i svoje partnere. Shvatile su da njihova vrednost nema veze s tim imaju li ili nemaju muškaraca pored sebe.

 

foto: Profimedia

 

Znaju da veza ne čini život i da ga ne uništava

 

Nesporno je da je divno imati nekoga u životu. Ali žene u tridesetim itekako znaju da to ne predstavlja njegovu bit i da ne postoji lepša stvar nego biti kvalitetno sam ako već nije moguće biti u kvalitetnoj vezi. Njima muškarac dolazi samo kao plus u već lepom životu.

 

via GIPHY

 

Uživaju u boljem seksu

 

U tridesetim žene vrlo dobro znaju šta vole u seksu, a šta ne. Znaju da je prioritet njeno zadovoljstvo, a ne pokazivanje umeća muškarcu ili njegovo zadovoljenje. Takođe, znaju vrlo otvoreno da iskažu što žele, a šta ne. 

 

foto: Profimedia

 

Prepoznaju kada ne treba odustati

 

Kako znaju prepoznati kada treba otići, tako znaju i kada se treba boriti. Iznimno je važno prepoznati i da je želja za ostankom prisutna i kod druge strane. A žene u tridesetim to definitivno znaju.

 

via GIPHY

 

Veruju u ljubav

 

U dvadesetim veliki broj devojaka izgubi veru u postojanje ljubavi zbog nesrećne ljubavi koja je iza njih. Žene u tridesetim postaju toga svesne i počinju ponovo verovati u ljubav. Jer ona zaista postoji.

 

foto: Profimedia

 

Kurir.rs/Cosmopolitan.hr, Foto: Profimedia

 

NE PROPUSTITE

STRUČNJACI SAVETUJU: Promenite ovo u svom ponašanju ako želite da imate ozbiljnu vezu!

NIKADA VAM NEĆE PRIZNATI: Ovo su 3 najveća STRAHA muškarca u ozbiljnoj vezi!

SLOŽILO SE 2.000 ŽENA ŠIROM SVETA: Nisu bitni mišići, ovi potezi muškaraca će ih osvojiti odmah!

 


Kurir

Autor: 
Kurir