ELIMINATOR GLJIVICE KANDIDA

Dr Gabriel’s Eliminator gljivica Kandide
Da li imate ove simptome:
· Osjećaj Nelagode i Svrabeža u Imtimnom Dijelu Tijela
· Smrdljivi Vaginalni Iscjedak
· Osjećaj Peckanja pri Mokrenju
· Intezivnu Želju za Slatkišima, Šećerom i Pecivom
Ako odgovorite DA na ovo pitanje, vrlo je vjerovatno da imate problem sa kandidom!

Šta je kandida?

To je ustvari vrlo mala gljivica koja normalno i tiho živi u Vašem i mom stomaku obavljajući svoj posao, i koju nadziru milijarde „dobrih“ bakterija. Možete to zamisliti kao fudbalsko igralište gde na jednoj strani imate tim školske dece, a sa druge profesionalni fudbalski klub.
Sada, ako nekako „izbacite“ profesionalne igrače, tim školske dece neće imati problema da preuzme kontrolu nad čitavim igralištem. A u normalnom slučaju ne bi bili u stanju ni da dodirnu loptu, a kamoli da daju gol – a sada kontrolišu sve i igraju bez pravila!

Upravo je to jednostavan opis onoga šta se desi u Vašem imtimnom delu tela i stomaku. Ove „loše“ gljivice igraju najbolju utakmicu ikada, stalno se razmnožavaju i šire po svim delovima Vašeg tela! Krajnji rezultat je da osećate nelagodu i svrbež.

Možete živeti sa njom. Možete se čak nositi sa ovim. Verovatno imate uspone i padove u toku sedmice, a da neznate šta je okidač posebno lošim intervalima u mesecu. Da, upravo mislim na one dane i one trenutke kada svrbež i peckanje postaju grozni i još se budite sa nelagodnim „belim pranjem“.
To su oni dani kada ste vjerovatno odlazili doktoru, a iza toga, opet isto… sigurno nije bilo lepo iskustvo. Ova pojava je jako česta, a naučnici kažu da 2 od 3 žene pate od ovakvog stanja!

Kakvi su drugi simptomi?

Strastvena želja za slatkom! Takođe i želja za hranom kao što su peciva, tjestenine i krompiri. Jer vidite, skrob je telu isto kao šećer. A ovi mali loši momci BAŠ VOLE šećer. Iako su veličinom vrlo mali, vrlo su inteligentni. Dovoljno su inteligentni da pošalju signale Vašem mozgu da osjetite želju za slatkom ili hranom bogatu skrobom.
I još ako prirodno mnogo volite slatko ili hranu bogatu skrobom – BINGO! To je brak iz raja za ove gljivice, a za Vas živi PAKAO!

Zašto se Kandida uvek vraća?

Ovo je obično uzrokovano kombinacijom oslabljenog imunog sistema i ishrane bogate slatkišima, šećerima i skrobom.
Oslabljeni imuni sistem je najčešće uzrokovan prekomernom upotrebom antibiotika (Penbritin, Baktrim, Garamycin, Zinnat, Klinamicin, Amoxil, Xiclav, Citeral, itd.), koji ubijaju „dobre“ bakterije a koje drže kandidu pod kontrolom u normalnim okolnostima.
Kontracepcijske tablete na bazi veštačkog progesterona su takođe veliki faktor, kao i utiecaj žive koja se nalazi u srebrenim plombama. Sve to pomaže kandidi da se razvija i živi u drugim delovima tela.

Da bi se rešili vaginalne infekcije, trebate tretirati njen uzrok. Koren problema. Svi znamo šta je vaginalna infekcija ili osip uzrokovan pelenama. Kupite neki preparat i to reši problem, zar ne? POGREŠNO!
Ovako se tretiraju simptomi, ali, da li ste se ZAISTA rešili infekcije?
Jednostavna je činjenica da se kandide, obilnog sirastog belog pranja i vaginalne upale možete u potpunosti rešiti. Možete tretirati uzrok problema i završiti sa tim jednom zauvjek. I to možete uraditi lako i sigurno u privatnosti svoga doma. čak i ako su Vam doktori govorili drugačije! Teško poverovati, zar ne?

Ovo je deo sa dobrim vestima. Specijalno smo razvili Hakimsaab`s Eliminator Gljivica – Kandide, da sami tretirate kandidu i orlano i eksterno. Eliminator Gljivica – Kandide sadrži prirodne i nežne sastojke kao što su kantarionovo ulje, ulje čorokota, cimetovo ulje, lavandino ulje, ulje origana, ekstrakt propolisa itd., a koje možete uzimati čak i oralno. I da, miriše predivno, ugodan je i nije problematičan za upotrebu.
Dodatno ovome MORATE paziti šta jedete i izbaciti slatkiše i hranu bogatu skrobom sve dok se simptomi ne povuku. Da, to znači da ćete i kafu piti neslatku, nećete uzimati alkohol ni kapi bilo da se radilo o žestokim ili slatkim pićima (likeri), jednostavno sve što je poznato u narodu kao alkohol !!!
Takođe, trebate prestati sa korištenjem kontracepcijskih tablete na bazi umetnog progesterona.
Vaši simptomi bi se trebali povući nakon 14 dana redovne upotrebe Hakimsaab`s Eliminator Gljivica – Kandide. I Vaš partner ga može koristiti, ako sumnja da ima simptome kandide.

Kako mogu biti sigurna da je u pitanju kandida?

Mali kućni test će Vam reći dali imate infekciju kandidom ili ne. Da, vrlo jednostavno:

čim, ustanete ujutro, pre nego operete zube ili jedte, nakupite malo pljuvače u ustima i isoljunite je u čašu sa toplom vodom.
Proverite vodu svakih 15 minuta u vremenu od 1h. Ako budete videli tanke konce, lebdeći oblačak sa sitnim djelićima ili oblačak pljuvaček koja je potonula na dno čaše, onda imate problema sa kandidom.
U jako teškim slučajevima na dnu čaše umjesto oblačka pljuvačke može se naći talog u obliku „kreča“.