EVO KO JE KANDIDATKINJA KOJA SE POPELA NA BANDERU I SLIKALA PORED SVOG PLAKATA: Javila se i ovo izjavila! CIJELA BIH NE PRESTAJE PRIČATI O NJOJ


Kasima Hodžić (23), kandidatkinja stranke PDA za lokalne izbore 2020. godine u Živinicama na svom Facebook profilu podijelila je fotografiju koja je jako brzo postala hit na društvenim mrežama.

Naime Hodžić koja je kandidatkinja za gradsko vijeće, popela se na banderu, te se fotografisala pored svog plakata.

Sada je ponudila i objašnjenje za svoj potez. Kaže da je sve nastalo iz sprdnje, jer se ona voli šaliti, kaže prvenstveno na svoj račun, ali je naišla kako na pozitivne tako i one negativne komentare. Zatim je predstavnila sebe, svoj rad i za šta će se zalagati.

4873857

Hodžić ističe da je završila srednju Saobraćajnu školu kao Učenik generacije. Diplomirala na Tehničkom fakultetu odsjek saobraćaj, a već tri godine uspješno vodi posao u butiku. Napominje da je od svoje desete godine radila po pijacama vikendom (čak i na – 20 stepeni).

– Još jednom da napomenem da je slika bila samo način za zezanje, ali izgleda neki ljudi nisu u stanju da se zezaju dok ne isprozivaju nekoga. Dao Bog da nas je više ovakvih koji se zezaju na svoj, a ne na tuđi račun, napisala je na kraju svoje Facebook objave Hodžić.

(Visited 1 times, 1 visits today)