FOTO: Ovo je više nego jezivo: Na podu svoga stana je otkrio mali ulaz, a kada je prošao kroz njega skoro mu je stalo srce

Nekada nas život dovede u takve prilike i neprilike da prosto ne znamo kako da reagujemo u datom trenutku.

Posebne se peripetije javljaju kada kupujemo ili iznajmljujemo novi stan ili kuću jer nikada ne možemo sto posto biti sigurni šta je ostalo od bivših vlasnika ili kakve sve tajne kriju napuštene kuće koje kupimo ili iznajmimo.

Tako nešto se desilo i ovome mladiću, Danielu Carleyu iz Irske, koji je preko društvenih mreža podijelio svoju, kako ju je on nazvao ”horor” priču, a koja mu se desila nakon što se iz svoje rodne Irske preselio u Englesku, a zatim unajmio stan u jednoj staroj zgradi koja datira još iz 19. vijeka.

Naime, kada se smjestio, prvih nekoliko sedmica je bilo sve u redu, ali je imao stalne probleme sa promajom u stanu, a u hodniku koji je vodio do toaleta je uvijek imao nekakav čudan osjećaj da nešto nije u redu sa tom prostorijom i kao da tu ima još nečega što on ne vidi.

Da bi jedno veče, dok je išao do wc-a, bunovan i snen, skoro propao kroz pod svoga stana.

Ono kroz šta je propao su u stvari bila vrata, koja kada ih je otvorio do kraja su vodila u još veće iznenađenje, tako da Daniel nije mogao da vjeruje da mu se to događa. Ispod vrata su se nalazile stepenice, koje su vodile u još neke dodatne prostorije koje uopšte nisu bile navedene u ugovoru o najmu.

Kao i svakoga drugog čovjeka i Daniela je znatiželja navela da istraži gdje dalje vode te prostorije , da bi na kraju shvatio da se ispod njegovoga stana u stvari nalazi tamnica. Sa svojom prijateljicom i partnericom je nastavio dalje istraživati ,a dalje je otkrio da se ispod njegovoga stana krije još mnogo hodnika i prostorija koje sve datiraju iz 19. vijeka, pa i od prije.

Unutra su našli i nekoliko grafita, pa se pretpostavlja da su neki ljudi već prije otkrili ove iste prostorije.

Original Article