Glumica priznala da nosi PELENE ZA ODRASLE; ispričala i kako se zarazila preko KONTAMIRANE SALATE: “Pojela sam tuđe fekalije i dobila OVAJ VIRUS”!

Životne priče

Slavna glumica otkrila šokantne detalje iz privatnog života.

Izvor: Blic Žena/ Jelena Milenković  |  

Foto: Profimedia

Foto: Profimedia

.

Slavna glumica Kristina Eplgejt ispričala je u razgovoru sa koleginicom Džejmi-Lin Sigler, u njihovom podkastu MeSsy, da se zarazila preko kontamirane salate nakon čega joj je bio dijagnostikovan sapovirus. Opisala je kako se osećala, pa otkrila još detalja svoje bitke za zdravlje. Holivudska zvezda saopštila je 2021. da joj je dijagnositkovana multipla skleroza.

“Bila sam tako bolesna, nisam mogla da jedem, nisam mogla da radim bilo šta”, rekla je glumica Kristina Eplgejt koja je imala vrtoglavice nakon što je pojela salatu koju je kupila u restoranu koji inače posećuje 15 godina. Obrok za poneti bio je u njenom slučaju velika greška. Probudila se u tri sata ujutru i osećala veoma loše.

Nakon testa stolice, dijagnostikovan joj je sapovirus, koji je “odgovoran i za sporadične slučajeve i za povremena javljanja akutnog gastroenteritisa”, prema Nacionalnom institutu za zdravlje (National Institutes of Health), piše People.

Sapovirus pripada grupi norovirusa koji se najčešće prenose kada stolica ili povraćene mase dospeju do usta zdravih ljudi.

“To je kada unesete nečije fekalne stvari preko hrane. Tuđa ka*ica mi je ušla u usta i pojela sam je”, poručila je i nastavila: “Nisam znala da se to dogodilo, a kada imaš multipla skelorozu u tri sata ujutru i pokušavaš da promeniš posteljinu, nije zabavno. Ali ovo me dovodi do moje sledeće tačke, o kojoj možemo da razgovaramo: nosim pelene”.

Njena koleginica je dodala: “Kristina i ja smo razgovarali o ovome. Stavljajanje pelene za odrasle neće učiniti da se osećate seksepilno. “Nikada nećete navući jedne i reći: “Spremna sam za svoj dan”. To je nešto što morate da nosite jer vaše telo ne funkcioniše kako treba”.

Kristina Eplgejt, koja je na ovogodišnjoj dodeli Emi nagrada dobila veliku podršku kada se pojavila na bini, ispričala je i da se zarazila koronom preko bliskog prijatelja. Njeno stanje razvilo se u dugi kovid i infekciju grudnog koša što je uzrokovalo ubrzani rad srca.

Read More