Izgleda fenomenalno, a NE DRŽI DIJETU: Jeftin DORUČAK uz koji Danijela Dimitrovska započinje svaki dan!

Lepota

Popularna manekenka ističe da je ovaj jelovnik i način ishrane ono što stoji iza njenog savršenog izgleda.

Izvor: Glossy  |  

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

.

Manekenka Danijela Dimitrovska važi za jednu od najatraktivnijih žena u Srbiji, a godinama je radila u inostranstvu, gde je sarađivala s poznatim brendovima.

Ona je, sem po lepoti od koje zastaje dah, poznata i po vitkom stasu, a pre nekoliko večeri nas je još jednom podsetila zašto je jedna od najvećih lepotica u Srbiji.

Manekenka je nedavno prisustvovala premijeri filma “Barbi” u Beogradu, kada se pojavila u mini-haljini svetloroze boje, asimetričnom modelu koji otkriva jedno rame i naglašava njene duge i zategnute noge.

Svoj besprekoran stas Danijela Dimitrovska postiže na prvom mestu redovnim treninzima, ali vodi računa i kako se hrani. Kako je istakla jednom prilikom, nikad u životu nije bila na dijeti, a njena tajna su uravnoteženi i redovni obroci.

“Trudim se da jedem što zdravije, a to podrazumeva i broj obroka i njihov kvalitet. Naravno da ponekad zbog obaveza ne stižem to do kraja da sprovedem u delo, pa tada ne biram šta jedem. Imam četiri do pet obroka u toku dana, sa užinama. Moram da naglasim da sam hedonista i da nikada nisam bila na dijetama, ali je u mom slučaju tajna u tome da jedem gotovo sve, samo u manjim količinama”, istakla je za Story.

Kako je tada objasnila, svako jutro počinje čašom mlake vode s malo limunovog soka, pa doručkuje pola sata kasnije. Na Instagramu je jednom prilikom svojim pratiocima pokazala kako izgleda njen doručak, koji je pomalo iznenađujući, ali dobro poznat u našoj zemlji.

“U pitanju je palenta. Mama me je kao malu navukla na ovakav doručak. Ja dodam jogurt, ali po želji možete dodati sir, kiselo mleko, pavlaku”, objasnila je manekenka.

Tokom dana ona se trudi da gricka orašaste plodove, a omiljena joj je kombinacija badema, suvog grožđa, oraha, indijskog oraha i lešnika, dok za večeru rado bira čorbasto, ribu i salatu.

“Večeru započinjem toplom supom, nakon čega sam jela pastu sa gamborima i rukolom, koju takođe obožavam”, otkrila je na Instagramu Danijela.

Read More