Odrekla se posla naučnice da bi radila za OnlyFans: Sad sam kupila i svoju prvu “mečku” (FOTO)

Zanimljivosti

Život funkcioniše na čudne i divne načine – a ponekad se vaš put promeni iznenada i neočekivano.

Izvor: B92.net  |  

.
.

Pre samo nekoliko godina 23-godišnjakinja Mercedes Valentin iz Brajtona, studirala je neuronauku na univerzitetu – ali od tada se njen život potpuno promenio.

Sada provodi svoje vreme praveći bezobrazan sadržaj za OnlyFans– i u tom procesu prikuplja na hiljade pratilaca.

Dok se Mercedes u početku prijavila na platformu ekplicitnog sadržaja radi “malo zabave“, sada je to njen posao sa punim radnim vremenom.

Iako je studirala neuronauku, odlučila se za nešto drugačiju karijeru. Jedan od razloga je i njeno genetsko stanje koje se zove EDS (Ehlers-Danlosov sindrom), što znači da ima veoma fleksibilne zglobove i rastezljivu i krhku kožu.

.

“Počela sam pre oko dve godine – počela sam da se zabavim jer sam radila u striptiz klubu. Bavila sam se plesom na šipci tokom univerziteta i zaista mi se dopalo. Zaista je funkcionisalo da ojačam svoje telo, jer sam zaista počeo da se mučim kada sam imao 15 godina. Ples na šipci je zaista pomogao u svemu tome.”, objašnjava ona za Dejli star.

U roku od pet meseci zarađivala je mnogo novca, za šta je priznala da je “ludo”. Sada je našla posao koji voli – i “mnogo je sigurnija“ u svojoj koži. Ona takođe zarađuje u gotovini – pošto zaradi oko 80.000 funti tokom dobrog meseca i nešto oko 150.000 funti u dobroj godini.

Read More