Kako da se što pre razbudite?

Kako da se što pre razbudite? 1Foto: Promo

Zato se što pre razbudite kroz ove aktivnosti, prihvatite ih kao deo svojih rituala i praktikujte svakodnevno za bolji osećaj tokom jutra.

Fizička aktivnost za više energije tokom dana

Vežbanje u jutarnjim časovima pokreće lučenje endorfina, što znači da ćete imati više energije tokom dana koja će dobro poslužiti za obavljanje velikog broja aktivnosti i obaveza koje vas očekuju. Pored toga, jutarnje vežbanje može pomoći da poboljšate emocionalno stanje i povećate koncentraciju i budnost.

Koliko god ove prednosti zvuče dobro i svima mogu koristiti, jutarnje vežbanje mnogima ne pada lako. Ipak, ono ne mora nužno da stvara osećaj tereta. Jednostavno, možete odraditi osnovno istezanje, jogu ili kardio trening i na taj način za svega pet do deset minuta spremniji započnete svoj dan.

Uživajte u prvoj jutarnjoj kafi

Kafa je sastavni deo jutarnjeg rituala velikog broja ljudi – napitak uz koji započinjemo dan i koji nam pomaže da se što pre razbudimo, rasanimo i spremni započnemo dan.

Kako da se što pre razbudite? 2
Foto: Promo

Iako smo svesni njene važnosti za uspešno jutro, gotovo nam uvek nedostaje dodatno vreme za pripremu i uživanje.

Uz Grand Black’n’Easy, više nemate izgovor da ne uživate u prvoj jutarnjoj kafi kod kuće jer se zaista sprema za minut. Osim toga, ova prava turska kafa razbudiće vas i izmamiti osmeh na lice.

Sve što vam je potrebno jeste da ugrejete vodu u svom ketleru, sadržaj kesice prelijete vrelom vodom i da iskoristite višak vremena koji imate za uživanje u pravom ukusu turske kafe.

Smanjite stres uz omiljene zvuke tokom jutra

Muzika ne mora biti rezervisana samo za trenutke zabave. Ona može poslužiti i kao odličan mehanizam za razbuđivanje.

Mnoga istraživanja su pokazala da slušanje muzike ujutru ima pozitivne zdravstvene efekte jer poboljšava raspoloženje, povećava motivaciju i smanjuje stres.

Kakav god bio vaš muzički ukus, iskoristite je da od ranog jutra stvorite dobar osećaj i napunite se preko potrebnom energijom.

Možete i zaplesati u ritmu omiljene pesme, zašto da ne.

PROMO TEKSTOriginal Article