Kakve su vam GRUDI, takav vam je i KARAKTER! Naučnici potvrdili povezanost grudi i ponašanja!

226

Istraživanja naučnika pokazuju da veza između oblika grudi i karaktera žene zaista postoji. Ipak, ezoterija je otišla čak korak dalje, pa je nauci koja se bavi izučavanjem grudi nadenula i posebno ime, sternomantija i kažu da može da bude pouzdana kao astronomija.

Istraživanja brojnih naučnika pokazuju da veza između karaktera žene i oblika njenih grudi zaista postoji. Ipak, ezoterija je išla do krajnjih granica, pa je nauci koja ima za zadatak izučavanje ženskih grudi dala novo ime. Naziva se sternomantija i tvrde da može da bude veoma pouzdana kao astronomija.

Evo šta su utvrdili o osobinama ličnosti žena sa tri najčešća oblika dojki.

TROUGLASTE I JAKE

Žene koje imaju trouglaste grudi obično su veoma ambiciozne. Drugi ljudi ih smatraju veoma preduzimljivim i sposobnim ženama. Jako su inteligentne, duhovite i šarmantne. U životu vole da dominiraju, prija im moć. Suprug ovakve gospođe nerijetko mora da podvije rep i da joj potvrdi kako je u pravu. S druge strane, pošteđen je razmišljanja o brojnim praktčnm stvarima. Ona zaista sve drži pod kontrolom, jednostavno sve organizuje u pravo vrijeme.

OKRUGLE I NESIGURNE

Žene čiji oblik grudi podsjeća na jabuku vrlo često su seksualno inhibirane. Može se čak reći da su ponekad i frigidne. Nisu uopće promiskuitetne, ta osobina im se ne može pripisati. U ranoj mladosti vežu se za jednog muškarca, te seobično i udaju za njega. Najčešće su dobre domaćice i vijerne supruge. Međutim, mogu zaista biti idealne za porodicu i brak ukoliko ih partner oslobodi ultimatuma i stega, te ako su iskreno zaljubljene.

KRUŠKASTE I NEZAVISNE

Kruškaste grudi svjedoče o autentičnoj i nezavisnoj ličnosti. Eksperti tvrde da se ove žene često ponašaju impuslivno te da su sklone skandalima. Njihovo skandalozno ponašanje može se primijetiti u svim segmentima. Primjereice, ako pokušate preko reda platiti račun ili bilo šta slično, pogledajte kakve grudi ima dama ispred vas. Ako ima kruškast oblik grudi, to vam onda nikako ne preporučujemo, nemojte da joj stajete na žulj. Također, nemojte ni da se raspravljate, nećete izaći kao pobjednik.