Kakvog partnera želite – saznajte uz pomoć GENERACIJSKOG BROJA; jedinica inteligentnog, šestica vrlo lijepog, devetke vjernog i povjerljivog

  Kakvog partnera želite – saznajte uz pomoć GENERACIJSKOG BROJA; jedinica inteligentnog, šestica vrlo lijepog, devetke vjernog i povjerljivog

  Posted by: Aura Redakcija

  in NUMEROLOGIJA

  Znate li da se u generacijskom broju vidi kakvog partnera želite? Generacijski broj se dobije zbirom svih brojeva godine vašeg rođenja. Kada ih na kraju svedete na prosti broj, znat ćete koji vam je generacijski broj. Na primjer godina rođenja je 1986. Rastavite ovaj broj na proste faktore, pa te broje ve saberite, kao u ovom primjeru. 1 + 9 + 8 + 6 = 15 = 1 + 5 = 6. Ovdje je generacijski broj 6. U nastavku pročitajte rezultate.
  GENERACIJSKI BROJ 1 – želi inteligentnog partnera s kojim može o svemu razgovarati. Poželjno je da bude i inteligentniji od osobe sa ovim brojem, jer vole učiti nove i nepoznate stvari. Nikako ne smije biti tvrdoglav i isključiv, to ne trpe. Mora im biti i oslonac i podrška. Cijene dobre govornike, ali ako se gramatički nepravilno izražavaju, tu je kraj. Žele mirnu ljubav bez velikih oscilacija.

  GENERACIJSKI BROJ 2 – reagira isključivo na emociju. Treba im emotivan partner koji će bez ustezanja i pokazivati i izgovarati, ljubav i emociju. Dvojke vole da im se govori, da ih uvjeravaju u postojanje emocija, da im se njeguje samopouzdanje. Ne vole grubost, očekuju od partnera da ih svojom pažnjom, ljubavlju i nježnošću ogrne satenom u najljepšoj boji.

  GENERACIJSKI BROJ 3 – očekuju bezuslovnu ljubav i maksimalnu toleranciju od partnera. Ako imaju sreće i sretnu ovakvog partnera, mada je to malo utopijska želja, napravit će mu bajku od života. Trojke i same to mogu i hoće da daju, bez zadrške, ali samo u slučaju da to i dobiju. Teže idealu.

  PROČITAJTE I OVO

  Koje je prvo slovo vašeg imena? Ako je A – ukazuje na marljivost, B – potrebu za ljubalju… Šta kažu ostala slova?

  GENERACIJSKI BROJ 4 – žele partnera sličnog sebi. Na prvom mjestu žele odgovorno i tradicionalno biće. To mora biti častan partner, vrijedan i radišan, na koga se mogu osloniti bez rezerve, i koji će visoko cijeniti njihove osobine. Preziru neuravnotežene odnose, žele znati na čemu su i kuda to vodi.

  GENERACIJSKI BROJ 5 – vole vesele, pričljive, zanimljive i inteligentne partnere. One koji preuzimaju inicijativu, prave im razna iznenađenja, samo neka im nije dosadan. Žele da uz partnera otkrivaju sve životne radosti, vole smijeh i zabavu, preziru rasprave i ograničavanja slobode. Dat će maksimum od sebe pravom partneru.

  GENERACIJSKI BROJ 6 – estete, i zato žele šarmantne i lijepe i poželjne partnere. Naravno, da samo njima pripadaju. Traže davanje u ljubavi, pažnju i erotiku, jer to im je važno. Žele da im partner pruži sve blagodati za dobar život. Žele brak, stabilnu financijsku situaciju, lijepo uređen dom, djecu, bogat društveni život i harmoniju, koja im je veoma potrebna.

  GENERACIJSKI BROJ 7 – žele natprosječno inteligentne partnere s kojima mogu analizirati i voditi filozofske razgovore, jer su i same takve. Opredjeljuju se za izrazite intelektualce i filozofe. Partner im mora dati iskrenu ljubav, bez ikakvih sumnji, ljubomore ili posesivnosti.

  GENERACIJSKI BROJ 8 – žele snažne i poslovno ostvarene partnere. Žele zaštitu i sigurnost, oslonac koji nisu imali ni u roditeljskoj kući. Biraju krupne i stasite partnere koji će ih ušuškati u zagrljaju i dati im toplinu. Žele partnera koji je autoritet i koji će im jasno postaviti granice. Žele alfa partnera kojeg će poštovati, ali ne i diktatora.

  GENERACIJSKI BROJ 9 – žele partnera koji će im dati svu ljubav ovog svijeta, i više od toga. Kako su devetke jako zatvorena bića, žele partnera kojem se mogu otvoriti i koji neće zloupotrijebiti njihovo povjerenje. Boje se izdaje pa im je potreban partner koji će im biti odan. Devetke su esencija ljubavi pa im je potreban neko tko je potpuno isti kao oni, s istim stavovima i potrebama. (N. Đukić/astroportal)

  Broj pregleda:
  1.080

  2021-01-11
  Aura RedakcijaOriginal Article