Karleuša bez imalo srama otkrila šta misli o Ceci i da li bi se pomirila sa njom: zbog ovog će se još više zamrziti

Kako li će tek Ceca da reaguje na ovo – sigurno još jednom tužbom

Svetlana Ceca Ražnatović i Jelena Karleuša više od 20 godina su u sukobu. Po sudovima se susreću i viđaju se, a svađama se kraj ne nazire.

Kad su upitali Karleušu po koju cijenu bi pomirenje palo, ona je odgovorila bez dlake na jeziku.

-Pomirila bih se sa svima, ali sa tom fufom nikako. Neke stvari nikakve veze sa svađom nemaju. Aca i ja ulazimo u sukobe, svađamo se, a i ja sam na to već zaboravila. Ima nekih stvari koje se nikako ne mogu orpostiti, to defitivno nije svađa u našem slučaju. Ceca je proračunata, lukava i bezobrazna, a svijet to ne vidi, izjavila je ona.

Inače, dvije pjevačice su se sukobile nakon što je Karleuša jednom prilikom izjavila: Mi smo sve ku*ve! Nakon toga se i Arkan oglasio, te rekao da je ona bila drogirana ili pijana pri davanju te izjave.

Jelena je njegove riječi komentarisala u jednoj od emisija Mimimaksa i izjavila: Ko o čemu, ku*va o poštenju.

Poslije ovog više niko nije mogao da zaustavi sukob između Cece i Karleuše, a Jelena ga često potpaljuje i dodatno prozivajući na društvenim mrežama svoju suparnicu.

Prvi put su se 2012. godine srele na sudu, dvije godine nakon što je Karleuša napisala otvoreno pismo na svom Fejsbuku i na račun Arkana i Cece iznijela velike uvrede, ali i tada maloljetnu djecu Anastasiju i Veljka ‘potkačila’.

Ko zna da li će se njihov sukob ikad završiti, ali slabi su izgledi za to.

Original Article