Počinje nova sezona Zvezda Granda: Fotografija slučajno otkrila ko je novi član žirija, Lukasu nimalo neće biti drago kad vidi ko ga je zamijenio (Foto)

Sad će Lukas znati ko je pravi stručnjak za muziku!

Već je uveliko počelo snimanje nove sezone popularnog takmičenja koje se emituje pod nazivom “Zvezde Granda”.

Dobro poznata ekipa okupila se u studiju na Košutnjaku, a imaju i novog člana žirija – Đorđa Davida.

Marija Šerifović i Jelena Karleuša su, kako su izajvile, u ovom šou programu jedva dočekale promjene koji će biti mentorski od ove sezone. Karleuša se potrudila, kako to biva i inače, da svojim provokativnim stajlingom skrene pažnju – i ponovo je uspjela u tome, te je na društvenim mrežama pokrenula pravu lavinu komentara o tome kako se obukla.

Popović je pripremio novi studio za novu sezonu – i izgleda u potpunosti drukčije u odnosu na prethodni.

I ove sezone, voditelji emisije su Voja Nedeljković i Sanja Kužet. Fanovi već pišu na društvenim mrežama da su oduševljeni što su konačno dočekali novo snimanje Zvezda Granda i nestrpljivi su da vide zanosnu voditeljicu u novim kreacijama koje ističu njenu atraktivnost.

Novi član žirija zamijenio je Lukasa, koji je napustio Zvezde Granda, a kako kaže – želi sad provoditi vrijeme sa svojom porodicom i otići na odmor.

Ipak, na pitanje novinara kako se osjeća što je napustio žiri popularnog takmičenja, on je dao odgovor koji se definitivno neće svidjeti Popoviću. Podsjetimo, tom prilikom izjavio je da ga ‘baš boli briga’, te je dodao da mu je to bio samo vid zabave i ništa drugo. Trenutno se sprema da ode s djecom na more, a kako je tad rekao, samo ga to interesuje.

Izgleda da Lukas nije bio toliko posvećen Zvezdama Granda – ali nismo iznenađeni.

Original Article