Ovako je izgledala Kolinda prije deset godina: nikako nismo očekivali da je bila takva ljepotica, zar je moguće (Foto)

Iznenadit će vas kako je prije izgledala

Kolinda Grabar Kitarović, predsjednica Hrvatske, započela je svoju političku karijeru nakon završetka studija kad je postala član HDZ-a. Iz tog perioda ne postoji mnogo fotografija koje su javnosti dostupne, a mi vam u nastavku nekoliko njih donosimo, na kojim se može primijetiti da je Kolinda tad bila znatno mršavija.

Kako tvrde njeni bliski saradnici i prijatelji koji je poznaju dugo vremena, kažu da je prava ljepotica bila i da je zaista bila atraktivna. Iako je hrvatska predsjednica sad u poznijim godinama, ipak se može reći sa slobodom da je sačuvala svoju ljepotu.

Rodila se inače u jednom malom mjestu gdje je i osnovnu školu završila, a potom je u Rijeci upisala Gimnaziju. Studirala je engleski i španski jezik na Filozofskom fakultetu, a diplomu je tekla 1993. godine.

Trenutna predsjednica Hrvatske bila je veoma aktivna otkako je ušla u politiku i uvijek je važne pozicije zauzimala. Bila je ministrica vanjskih poslova Hrvatske dugo vremena, a i u radu na evropskim integracijama aktivno je učestvovala. Postala je predsjednica HDZ-a, nakon čega je izabrana da obavlja funkciju predsjednika RH.

Kad se pogledaju njene ranije fotografije, zasigurno ćete se složiti da je Kolinda bila vrlo lijepa dok je bila mlada. Doduše, ni danas to nije daleko od istine, a mnogi smatraju da imamo najljepšu predsjednicu – i to u cijelom svijetu!

Pa, ne može dalje kad o njoj već pišu svjetski mediji i prate pomno šta radi i u kakvim se izdanjima pojavljuje. 🙂

Pogledajte i video u prilogu ispod.

Original Article