Kaša sa ovsenim pahuljicama čisti organizam i poboljšava izgled kože

Foto: Profimedia

Vrlo često ljudi ugrožavaju zdravlje, nekvalitetnom a ponekad i štetnom hranom i zaboravljaju na činjenicu da zdravlje i mladost vratiti neće. Veoma je vazno s vremena na vreme sprovoditi čišćenje jetre i creva od toksina, koji stvaraju deponiju u našem organizmu.

Ako niste zadovoljni svojim izgledom ili jednostavno imate problema sa digestivnim traktom, onda je ovo recept za vas!

Sastojci:

  • 5 kašika ovsenih pahuljica
  • 5 kašika vode
  • 5 kašika mleka ili jogurta
  • 5 komada koštunjavog voća ( lešnici, bademi, orasi..)
  • 1 kašikica meda

Priprema: Ovsene pahuljice zalijte sa hladnom prokuvanom vodom na 15-20 minuta. Dodajte mleko (jogurt), med i orase i promešajte. 

Konzumirajte ujutru na prazan stomak. Jedite polako i sve temeljno sažvaćite.

Ovakvo čišćenje creva pomaže da se normalizuje metabolizam i reguliše višak telesne težine. Posle tretmana osećaćete se ne samo zdravije, vec lepše i mlađe.

Postoji jedan uslov: posle uzimanja obroka sa pahuljicama ujutru pozželjno da ne jedete i ne pijete najmanje 3 sata (ni kafa, ni čaj).

Ne zaboravljajte da unosite tečnost u organizam – minimum 2l dnevno. Najbolje – vodu i zeleni caj.

Ten kože lica, kosa i nokti postaju zdravi i lepi, a stomak će polako „istopiti“. Nema negativnih efekata. Provereno je.

Svakodnevno umivanje sa ovsenim pahuljicama pomaže da se ukloni ne samo masni sjaj kože, akne i sitne borice, nego će učiniti vašu kožu glatkom i baršsunastom.

Jednom ili dva puta godišnje lekari ruske alternativne medicine toplo preporučuju vrlo efikasno  „generalno“ čišćenje celog organizma od toksina.

Izvor: Femina