Koliko DUGO INTIMAN ČIN TREBA DA TRAJE da bi obe strane bile zadovoljene?

Ljubav i seks

Koliko bi trebalo da traje s*ks i koliko muškarci moraju da “izdrže” odnos da donesu zadovoljstvo i sebi i svojoj partnerki? Da li vreme uopšte treba da bude faktor za merenje uspešnosti s*ksa? Nauka je pokušala da odgovori na sledeća pitanja kako bi nam neke stvari bile jasnije.

Izvor: Ženski magazin  |  

Ilustracija Foto: PlatonPhoto/Shutterstock

Ilustracija Foto: PlatonPhoto/Shutterstock

.

Za većinu muškaraca, s*ks traje kratko. Prema istraživanju od trenutka penetracije do orgazma muškarcima je potrebno između četiri do sedam minuta u najboljem slučaju – 10 minuta. Ali, za žene ovaj put je prekratak. Stručnjaci smatraju da je stvarna mera kod žena između sedam i 13 minuta. Prema seksualnim terapeutima, sedam minuta je u redu, dok je 13 minuta željeni krajnji rezultat gde će obe strane biti u potpunosti zadovoljne.

Za kvalitetan s*ks koji zadovoljava obe strane, stručnjaci savetuju:

1. Nemojte ignorisati predigru – Većina žena veruje da bi trebalo da predigra traje mnogo duže, dok je muškarci često ignorišu. Nežno podsetite svog partnera da je ona važan deo s*ksa. Dok su muškarci vizuelni tipovi, žene još uvek vole stimulaciju dodirom koja će ih maksimalno uzbuditi.

2. Uključite svoju avanturističku stranu – Svaki par u njihovom seksualnom životu treba da uključi fleksibilnost i maštu, jer će ovakav s*ks biti bolji i trajaće mnogo duže od proseka.

Read More