Komšinica me zvala da joj popravim šporet


Imao sam nezaboravno iskustvo sa maminom prijateljicom…

Vole me starije tete… Pre tri dana prijateljica moje mama kupila novi šporet pa zvala moju kevu da je pita ako mogu da dođem da unesemo u kuhinju. Ona ima preko 40, živi sama i sve se desilo sasvim slučajno, shvatio sam da je gaze godine. Živimo blizu i naravno da sam se odazvao na poziv.

Kada sam došao uvela me u dnevnu sobu i rekla mi da je sačekam. Nakon nekih 5 minuta pozvale me iz druge sobe i rekla da dođem nešto do nje. Kada sam ušao u sobu šokirao sam se. Mamina prijateljica je ležala na krevetu… bez odeće, bez ičeg na sebi.

Bio sam zbunjen, a onda je rekla sine vidiš, ovaj peć nema ko da loži. Stajao sam ukipljen nisam znao šta se dešava, a onda je ona ustala i prišla meni, uhvatila me za ruku i …. rekla ,,sine moj dragi, pomozi teti ako Boga znaš”, odmah sam bacio Tetu na krevet i počeo snažno, silovito da vod*m ljub*v sa njom. Toliko je bilo lepo da se ostalog bukvalno i ne sećam do trenutka kad se iz nje čuo golub… onda sam shvatio da sam kanalisao tetu u pogrešnu rupu… teta kaze da je bilo lepooo i da sam pravi muškarac.

(komicnistatusi.rs)

(Visited 16 times, 1 visits today)