LJUBAV DUGA 40 GODINA KOJA NIJE ZNALA ZA GRANICE! Evo kako je pokojni Ejdus govorio o ženi koja mu je UKRALA SRCE! (FOTO)

Poznati srpski glumac Predrag Ejdus preminuo je posle duže bolesti u 72. godini.

 

Predrag je bio u braku sa scenografom i aritektom Milicom Ejdus više od 40 godina iz kojeg ima ćerku Vanju i sina Filipa.

foto: Dragana Udovičić

Glumac je svojevremeno u jednom intervjuu otkrio kako je upoznao svoju suprugu i kako je njihova ljubavna priča počela.

 

– Primetio sam je mnogo pre nego što sam je upoznao. Stanovao sam kod Pravnog fakulteta, a ona je tuda svakodnevno prolazila sa drugaricama na putu do Arhitektonskog fakulteta. I stvarno je bila prelepa, pa su je primetili pa su je primetili i svi drugi, ne samo ja. Mi smo u to doba bili klinci, one su već bile studentkinje, a mi gimnazijalci. Nisam ni sanjao da će biti moja. Kasnije smo se upoznali i sve je imalo prirodan put, pa je tako došlo i do našeg zbližavanja i braka. Venčali smo se kada sam se vratio iz vojske 1975. godine i naravno da sam bio ponosan na suprugu, ali i na sebe što sam uspeo da osvojim jednu od najlepših žena Beograda – rekao je glumac svojevremeno.

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/ Foto: Dragan Kadić

NE PROPUSTITE

KOLEGE I PRIJATELJE OPRAŠTAJU SE OD PECE: Jedinstven, najistrajniji, neponovljivi…Ostavljaš neizbrisav trag, moj Kazanova!

OVU ULOGU PREDRAGA EJDUSA PAMTI CELA BIVŠA JUGOSLAVIJA: Hrvata Bernarda Draha u Šovinističkoj farsi glumio je čak 1.800 puta

PREMINUO PREDRAG EJDUS: Poznati glumac umro u Beogradu posle duže bolesti

PREDRAG EJDUS ZA 50 GODINA RADA: Zaigraće i na filmu jednu od svojih omiljenih POZORIŠNIH ULOGA!

 


Kurir

Autor: 
Kurir