LJUBAV KOJA JE RAZBESNELA REGION: Sava (32) i Adriana (17) su profesor i učenica! Iznenadiće vas šta kažu njihovi roditelji

Priča o “zabranjenoj ljubavi”, zbog velike razlike u godinama gotovo uvek postaje predmet osude okoline. Sa tim su se i oni borili. Njihova priča počela je klasično – tinejdžerki se dopada nastavnik, ali onda je priča otišla dalje od dozvoljenih društvenih normi i sada su njih dvoje i zvanično par. Ali ne bilo kakav par – deli ih 15 godina razlike, što, ukoliko se ljudi vole, nije problem u zrelim godinama, ali jeste kada se uzme u obzir da Adriana još nije izašla iz tinejdžerskih godina.

 

“Budući da sam tada bio samo student, imao sam status zamene. Njenom odeljenju nikada nisam predavao, ali Adrianu sam svaki dan viđao u školi”, objašnjava Sava, a Adriana dodaje da se u nastavnika zaljubila na prvi pogled.

Follow your bliss. You will find the answer 🙏

A post shared by Sava Adriana (@nobasiccoupleofficial) on Aug 13, 2017 at 10:59am PDT

“On je imao sve što sam sanjala da muškarac treba da ima. Premda sam znala da je ta veza nemoguća, negde u sebi nadala sam se da bismo jednog dana ipak mogli da budemo zajedno. Posle izvesnog vremena Sava je otišao u Australiju sa namerom da tamo zauvek i ostane, što je za mene bilo veliko razočaranje jer sam pretpostavljala da ga više neću videti”, priča Adriana.

 

Ipak, ispostavilo se da ih Australija nije razdvojila, već spojila. Jer Sava i Adriana su ostali u kontaktu i svakodnevno se dopisivali. Tako je ta njihova platonska ljubav, kažu, počela da raste u nešto više. Sada su u pravoj, intimnoj vezi.

Forget about your worries. There’s only f***ing NOW! #couplegoals

A post shared by Sava Adriana (@nobasiccoupleofficial) on Aug 11, 2017 at 12:04pm PDT

Verovatno će vas iznenaditi da se danas Savini i Adrianini roditelji poznaju i druže, i da su u skladnim odnosima.

 

“Adriana je za mene od samog starta pokazala neverovatnu zrelost, a oduševila me je činjenica da, iako je mlada, radi, zarađuje i ispoljava svoj talenat kroz šminkanje. Nije me privukla samo njena nesporna lepota, već i to što zrači dobrotom, radošću i prirodnošću. Za mene ona predstavlja život u najčistijem obliku”, ističe Sava.

English below ⬇⬇⬇ Ljubav je za mene radost življenja. To uvek govorim. A radost ne postoji gde ego sastavlja priče. Veza može opstati jedino ako dva bića naprave pauzu i iznova govore Životu: VOLIM TE! ~ Sava Džehverović For me, love is the joy of living. I say it always. And the joy does not abide where ego makes up stories. One relationship can persist only if two beings pauses and say to the Life over and over again: I LOVE YOU!

A post shared by Sava Adriana (@nobasiccoupleofficial) on Jul 19, 2017 at 11:11am PDT

“ZNAO SAM DA NE TREBA DA MAŠTAM O VEZI, ALI LJUBAV JE POBEDILA”

 

Sava je bio svestan da ne bi bilo pametno da se odnos između njega i Adriane razvije u nešto ozbiljno.

 

“Naravno, razum mi nije dozvoljavao da se prepuštam maštarenjima o vezi, ali što sam se više opirao, sve sam se više vezivao za nju. Duboko verujem da se sve dešava sa razlogom i na kraju sam shvatio da je to moj put i da, ukoliko je zaista iskreno volim, nemam čega da se plašim. I tako sam se prepustio, spreman na sve posledice te zabranjene ljubavi”, kaže Sava.

Choose a perspective that feels not good but amazing. Who cares about circumstances, bank account, status or other people’s opinions. You Are God, my friend and you have free will to see the life through lens that you choose. With Love. Sava Dzehverovic

A post shared by Sava Adriana (@nobasiccoupleofficial) on Jul 23, 2017 at 11:24am PDT

Podršku roditelja imaju, ali ne u potpunosti i podršku okoline. Deo prijatelja i poznanika prihvata ih kao par, a ima i onih koji ih osuđuju.

 

“Što se tiče podrške, stalo nam je do osoba koje volimo i naravno da njihovo mišljenje uvažavamo. Iako su svi bili skeptični, danas slobodno odlazimo jedno kod drugog i svi su upućeni u naš odnos. Moralo je tako jer istina uvek izađe na videlo. Znali smo da će da nas podrže baš zbog te istine. Pravi prijatelji su nas razumeli i podržali, oni koji to nisu znali nisu ni bili pravi prijatelji”, kažu njih dvoje.

Give yourself permission to enjoy your being. Regard the material world as a cosmic joke and never take things so seriously. You will end up regretting for not having fun enough.

A post shared by Sava Adriana (@nobasiccoupleofficial) on Jul 11, 2017 at 10:51am PDT

JA TRAŽIM KVALITET, A NE MLADOST

 

Činjenica je da je razlika u godinama velika i da je među njima generacijski jaz. Kako se to odražava na vezu?

 

“Ja tražim kvalitet koji meni odgovara i nebitno mi je da li je devojka starija ili mlađa. Ne mogu da je uporedim, niti to radim. Ona je posebna u svakom smislu te reči. Odlično se snalazimo sa razlikom u godinama”, kratko će Sava.

Life adores confidence. It will keep challenging you until you finally realize who you are and why you are here. You are on the journey, my friend. You will find out, soon or later, Creator’s capabilities and you will rest as God, serene and blissful. With Love. Sava Dzehverovic

A post shared by Sava Adriana (@nobasiccoupleofficial) on Jun 28, 2017 at 3:29am PDT

A što se tiče planova za budućnost, kažu da ih nemaju.

 

“Mi živimo život tako da nemamo očekivanja. Radimo stvari spontano i iskreno. Znali smo da će biti osude i to razumemo. Ne trudimo se da ulazimo u diskusiju da li je nešto moralno ili ne jer nam je fokus stavljen na vezu i zajedničke snove. Nije suština u godinama već ljubav koja prevazilazi društvene norme i uslovljavanje, životu koji ne poznaje granice i sreći koja dolazi iznutra onda kada shvatiš da si bog koji kreira, a ne žrtva koja moli i jadikuje”, zaključuju na kraju njih dvoje.

This is an amazing opportunity to fully express yourself and create the extraordianary.

A post shared by Sava Adriana (@nobasiccoupleofficial) on Jun 22, 2017 at 5:16am PDT

 

A ŠTA KAŽE ZAKON?

 

Po našem zakonu nije dozvoljeno sklapanje braka pre punoletstva. Postoje slučajevi kada se to može uraditi sa 16 godina, uz saglasnost roditelja, suda i Centra za socijalni rad. Takođe, sud nalaže kazne za vanbračnu zajednicu sa maloletnicom, što se ne dešava u ovom konkretnom slučaju, budući da Sava i Adriana ne žive zajedno.

Follow your bliss! Follow the passion that burns out of your being. It’s the pathway. ~ Sava Džehverović Photo by @focusandblur

A post shared by Sava Adriana (@nobasiccoupleofficial) on Jun 6, 2017 at 10:49am PDT

#nobasiccoupleofficial #love #passion #bliss #empowered #couplegoals #photooftheday

A post shared by Sava Adriana (@nobasiccoupleofficial) on May 26, 2017 at 12:53pm PDT

(Kurir.rs/Žena)

NE PROPUSTITE

ISPOVEST DEVOJKE (22) IZ GORNJEG MILANOVCA: Poslala sam dečku sliku na kojoj masturbiram! Od tada se potpuno promenio!

PRIČA BABA ZORKE KOJA ĆE VAS POSTIDETI: Niko više nema hrabrosti za ludačku ljubav! A evo šta je ona uradila pre 50 godina!

Ako vam bulji u ovaj deo tela, definitivno ne želi ništa s vama!