Majka hospitalizovanog pevača KROZ SUZE progovorila o njegovom zdravstvenom stanju: “Ovo je užas, osećam se BESPOMOĆNO”

Showbiz vesti

Čini se da situacija nije nimalo naivna.

Izvor: B92  |  

Foto: Andrea Raffin/Shutterstock

Foto: Andrea Raffin/Shutterstock

.

Lijanu Pejnu, bivšem članu benda One Direction, sa uspešnom samostalnom karijerom, pozlilo je tokom odmora na jezeru Komo. Tu je sa svojom devojkom, influenserkom Kejt Kasidi došao kako bi par proslavio godišnjicu veze. Hitna pomoć ga je prebacila u bolnicu, gde je pregledan, a zatim i prebačen na odeljenje. Tamo, navodno, ostaje nekoliko dana.

Kako pišu britanski portali, lekari trenutno pokušavaju da utvrde tačnu dijagnozu. Ovo nije prvi put da Pejn ima problema sa bubrezima. Prošlog meseca je morao da otkaže turneju u južnoameričkim zemljama. I tada je završio u bolnici zbog ozbiljne upale bubrega.

Nakon vesti da je pevač hospitalizovan, vrlo brzo je osvanula vest o tome da je njegova majka i te kako zabrinuta. Ona se kroz suze oglasila i prokomentarisala tešku situaciju.

“Svi smo zabrinuti zbog toga, ali jednostavno moramo da nastavimo. To je užasno – on je tamo, u Milanu, i izgleda da će tamo ostati još nedelju dana. Osećam se tako bespomoćno”, rekla je majka pevača Lijama Pejna, Karen Pejn, i dodala:

“Sve što možemo da uradimo jeste da sedimo ovde i nadamo se najboljem. Ne možemo da uradimo bilo šta, bespomoćni smo. Ovo je tako užasna situacija i samo se nadamo da je na najboljem mogućem mestu”.

Read More