Mlada napravila spisak stvari koju gosti na njenom venčanju smeju i ne smeju da nose: “Ovo je ludo!”

Zanimljivosti

Jedna mlada je podelila neobičan video na TikToku i nije joj trebalo mnogo da u komentarima podeli korisnike ove društvene mreže.

Izvor: Večernji.hr  |  

Foto: paralisart/Shutterstock

Foto: paralisart/Shutterstock

.

Pronalaženje savršene odeće za tuđe venčanje može biti prilično stresno – ali da bi svojim gostima malo olakšala život, Abigejl Harden iz Džordžije u SAD sastavila je listu odeće koju odobrava, odnosno ne odobrava na svom venčanju, tačnije šta ne želi da njeni gosti nose. Ona je, deleći u videu haljine koje mogu ili ne mogu da prođu, izazvala žestoku raspravu na internetu samo par dana pre svog venčanja. Mlada je video podelila na TikToku – međutim, nije trebalo mnogo da u komentarima podeli korisnike.

Jedna od haljina koju je prikazala u videu, a koju bi Abigejl dopustila svojim gostima bila je žuta midi haljina s volanima. Ova haljina je dobila odobravanje, kao i sledeća na listi – svetlo roze haljina s malim dekolteom. Međutim, bilo je i nekoliko izbora s kojima mlada ne bi bila zadovoljna, uključujući haljinu sa cvetnim dezenom i belom pozadinom. ‘Osnova je bela, pa to ne bih dopustila. Znam da sam dramatična’, rekla je.

Gosti ne bi trebalo da paze samo na boju haljine – prema rečima mlade, već i na neke dizajne koji po njenom mišljenju nisu primereni. Jedna od takvih opcija je haljina s dubokim dekolteom koja deluje “vulgarno”. Abigejl je objasnila da bi dekolte bio ‘malo previše’ te dodala: ‘Može cvetna, roze, zelena, nije me briga da li je midi haljina ili kratka, baš me nije briga – samo ne nosite bele ili tamne boje, ili s previše dubokim dekolteom’.

Ali, dok su se neki složili sa Abigejl i smatrali da je ona ‘prilično razumna’, video je ubrzo izazvao burnu raspravu, pošto su stotine njih insistirale na tome da ona jednostavno ne može da odlučuje šta će gosti nositi. ‘Hej djevojko! Ne sećam se apsolutno ničije odeće osim svoje venčanice, opusti se!’, napisala joj je jedna žena.

Druga je dodala: ‘Mislim da si nerealna, ne možeš nikome ništa zabraniti’. Neko treći se složio i napisao: ‘Ovo je ludo. Radije ne bih išla na venčanje, ako moram da pazim šta ću obući’.

Opet, bilo je i onih koji su je branili od oštrih kritika, a jedna korisnica je napisala: ‘Oh, bila sam šokirana ovim komentarima, mislila sam da se svi slažu da su tvoje želje razumne. Da podsetim sve da je ovo njeno venčanje, a ne vaše’.

Read More