Muškarci bez para su BOLJI SU U KREVETU: Evo zašto ih žene OBOŽAVAJU!

Ljubav i seks

Istraživanje ukazuje na to da siromašniji muškarci mogu biti veštiji ljubavnici i imati određene prednosti u vezama.

Izvor: 24sedam.rs/K. B.  |  

Ilustracija; Foto: Ollyy/Shutterstock

Ilustracija; Foto: Ollyy/Shutterstock

.

Ovo istraživanje ne sugeriše da žene isključivo uzimaju u obzir finansijski status muškarca pri izboru partnera, već istražuje neke zanimljive aspekte u vezama.

Prema nedavnom istraživanju koje je sproveo “Pew Research Center” iz Vašingtona, muškarci s nižim i srednjim prihodima često pokazuju veštinu u intimnim odnosima. Autori studije sugerišu da siromašniji muškarci, koji možda nemaju bogatstvo kao primarnu privlačnu osobinu, koriste druge metode za privlačenje partnerki, uključujući humor i izuzetno ispunjavajuće iskustvo u spavaćoj sobi.

Osim toga, studija je otkrila da siromašniji muškarci često ispoljavaju emocionalnu zrelost i vernost u vezama. Ova grupa muškaraca može biti manje sklona materijalizmu i vrednostima koje se baziraju na bogatstvu, što ih može usmeriti na izgradnju dubokih emocionalnih veza i vernost svojim partnerkama.

Profesor Adam Galinski s Univerziteta Čikago Nortvestern takođe se slaže s ovom teorijom i sugeriše da su siromašniji muškarci manje dvolični i manje skloni obmanama u vezama u poređenju s bogatijim muškarcima. Osim toga, siromašniji muškarci često pokazuju više ljubaznosti prema nepoznatim osobama i otvorenost za nova poznanstva.

S druge strane, bogatiji muškarci mogu biti skloniji aroganciji i grubosti prema drugima, jer se možda osećaju nadmoćnima zbog svog bogatstva.

Ovo istraživanje ne sugeriše da je finansijska situacija jedini faktor u privlačenju ili uspehu u vezama. Privlačnost i uspeh u vezama su kompleksni i zavise od mnogih faktora, uključujući emocionalnu povezanost, kompatibilnost, zajedničke vrednosti i mnoge druge.

Read More