NA PRAGU 7. DECENIJE IZGLEDA KAO MLADIĆ: Žene lude za njim, a on se zbog VAŽNE stvari zakleo na CELIBAT

Životne priče

Životna priča Lenija Kravica puna je zanimljivih detalja koje malo ko zna.

Izvor: stil  |  

Foto: Carlos Tischler/Shutterstock

Foto: Carlos Tischler/Shutterstock

.

Pedesetdevetogodišnji pevač i gitarista Leni Kravic podelio je nesvakidašnji snimak na mrežama i oduševio mnoge dame. Naime, u kratkom video snimku, Leni je mnogo toga pokazao, a golo telo u kombinaciji sa suvim luksuzom privuklo je veliku pažnju.

Njegov život je veoma zanimljiv, a postoje priče koje su još uvek relativno nepoznate. Rođen je kao Leonard Albert Kravic 26. maja 1964. u Bruklinu. Dok je njegov otac bio Jevrej, njegova mama, Roksi Roker, bila je afroamerička glumica. Kravic je morao da trpi rasne primedbe 1960-ih zbog svog porekla. Njegov tata je radio kao televizijski producent, a njegova mama je bila poznata po tome što je učestvovala u emisiji The Jeffersons.

Njegovo detinjstvo je u suštini bilo sastavljeno od ekstrema. Pevač je provodio vreme u relativno grubom kvartu Bruklina, kao i u elegantnoj stambenoj zgradi na Menhetnu. Probao je sve: od omjenih jela do osnovne hrane poput pržene ribe sa kukuruznim brašnom.

“Ekstremi me zaista rade. Osećao sam ih. Prijatno mi je da živim u autu ili kutiji ili šatoru ili prikolici, i ugodno mi je da živim u vili”, prokomentarisao je Kravic. Rekao je da bi čak mogao da bude srednji put, ali da mu je najugodnije da žonglira sa ekstremnim scenarijima.

.

Još kao dete, Leni Kravic je bio zaintrigiran muzikom. Umeo je dobro da svira mnoge muzičke instrumente i imao je prirodnu sklonost za muziku. Itraživao je svoju ljubav prema muzici čak i kada je bio mali, igrajući se priborom u kuhinji. Na kraju je počeo da svira gitaru, bubnjeve i klavir.

Uprkos vezama njegovih roditelja u industriji zabave, Leni Kravic je bio odlučan da sam uspe. Prema Biografiji, Kravic se iselio iz roditeljskog doma nakon što je završio srednju školu 1982. Bio je zadovoljan idejom da se trudi da postane veliki u muzičkoj industriji, i to je teško rešio nakon što je napustio dom. U početku je boravio u iznajmljenom automobilu, plaćajući svaki dan 5 dolara za iznajmljivanje.

Kravic je takođe otkrio da je često spavao ispred kuće svoje devojke. Jednog dana, par se posvađao, a Kravic je zalupio svoj automobil, što je dovelo do razbijenog prozora.

“Tada sam spavao napolju u autu bez prozora, a to nije bilo tako dobro jer je bilo previše teško zaspati”, rekao je Kravic. U isto vreme, Kravic je obavljao čudne poslove, kao što je rad na ribarnici i prodavnici cipela, da bi zaradio novac.

Ljubavni život

Godine 1987. Leni Kravic je odlučio da pobegne sa glumicom Lizom Bonet koju je voleo i sa kojom je želeo da bude. Par je dobio svoju ćerku Zoi Kravic godinu dana nakon što su se preselili.

Kada su se Leni Kravic i Liza Bonet razdvojili, pevačica je ostala uznemirena. Otkrio je da se mučio da čak i spava i da je na kraju uložio svoje srce u snimanje svog drugog albuma, koji je inspirisan raskidom.

“Prolazili smo kroz raskid, što je dovelo do razvoda. Imali smo svoje dete i divan život. Bili smo neka vrsta ogledala jedno drugog; ona je bila ženska verzija mene, a ja muška verzija ona i mi smo se spojili. Tako da je to bilo veoma teško vreme”, objasnio je Kravic.

Muzičaru je bilo toliko teško nakon razvoda da je jedva spavao više od dva sata svake noći, ali mu je album zaista pomogao da se pomiri sa svojim osećanjem i da pređe bolno iskustvo.

Na kraju, nakon raskida, Kravic i Bonet su uspeli da ponovo postanu prijatelji i da ostave svoju prošlost iza sebe. Kravic se čak sprijateljio sa suprugom svoje bivše žene, popularnim glumcem Džejsonom Momoom. Kravic je otkrio da su naučili da vole porodice jedni drugih. Kako se ispostavilo, Momoa i Kravic se zaista dobro slažu.

Uvek u društvu lepotica!

Leni Kravic najveći deo vremena živi u kamp prikolici na Bahamima, rodnom mestu svoje majke. Poznati muzičar je prodao vilu u Njujorku, ali je zadržao kuću u Parizu, a kaže da ga tropski predeli najviše inspirišu i da je zahvaljujući ovom dvogodišnjem iskustvu snimio album “Black And White America”.

Popularni pevač do sada je igrao u filmovima “Precious”, “The Diving Bell”, “Butterfly” i “Zoolander”. Takođe je dobio i ulogu pionira borbe za ljudska prava Endrua Janga u filmu “Selma” Lija Danijelsa.

Godine 2009, po novinama su kružile priče da je Leni u celibatu!

“Obećao sam to sebi, apstiniraću do braka. Žena ne može da ima samo dobro telo, mora da ima još nešto. Važni su mozak i duh. Moguće je da će to uplašiti potencijalne ‘kandidatkinje’, ali za mene je od sada celibat prava stvar. Odlučio sam da gledam sve osobine kod žene”, rekao je Leni.

Od tada je prošlo podosta, a zgodni Leni nije se oženio. Ili je i dalje u potrazi, ili se ipak ne pridržava svoje odluke? Bitno da je slobodan.

Francuski ministar kulture Frederik Miteran Leniju je svojevremeno dodelio jednu od najviših nagrada iz oblasti umetnosti u Francuskoj: Orden za umetnost i književnost.

Read More