NAJKRAĆI BRAK U ISTORIJI ZEMLJE: Mlada ostavila muža posle SAMO 3 MINUTA, a sve jer je izgovorio OVU KOBNU REČENICU!

Zanimljivosti

Nedavno je svetske medije obišla vest o jednom od najkraćih brakova svih vremena. Naime, par iz Kuvajta je rešio da se razvede samo tri minuta nakon što su proglašeni mužem i ženom, a sve jer je mladoženja ismevao svoju nevestu dok su napuštali ceremoniju venčanja. Jedan njegov nepromišljen komentar je presudio!

Izvor: Žena Blic/Stefana Pavlović  |  

Ilustracija; Foto: stockfilms88/Shutterstock

Ilustracija; Foto: stockfilms88/Shutterstock

.

Nakon što je matičar sklopio brak, par se okrenuo da izađe iz zgrade suda, ali se mlada saplela. Novopečeni suprug joj je tada navodno rekao da je glupa jer je pala, nakon čega se ona toliko naljutila da je zahtevala da njihov brak prekine istog trenutka.

Sudija se složio sa njenim zahtevom, pa je poništio brak samo tri minuta nakon što ga je prvobitno sklopio, prenosi lokalni Q8 News.

Mladenci zapravo nikada nisu ni napustili sudnicu kao muž i žena, a veruje se da je ovo najkraći brak u istoriji Kuvajta. Priča je obišla ceo internet i goruća je tema na Tviteru, a mnogi veruju da je nesuđena nevesta uradila pravu stvar.

“Brak bez poštovanja je osuđen na propast od samog početka”, “Ako se tako ponaša na samom početku i bolje je odmah ga napustiti”, neki su od komentara.

Read More