Naručila je salatu, a umesto toga konobar joj NA TANJIRU DONEO OVO: „Nisi dobila čak ni ceo paradajz“

Zanimljivosti

Tiktokerka Nikol, koju prati 97 hiljada ljudi, na svom profilu deli recepte i savete za vegane, a nedavno je pokazala šta joj je konobar u jednom restoranu doneo kada je naručila vegansku salatu.

Izvor: index.hr  |  

Ilustracija/Foto: Nicoleta Ionescu/Shuttrstock

Ilustracija/Foto: Nicoleta Ionescu/Shuttrstock

.

„Kada naručiš vegansku salatu, a dobiješ ovo…“, napisala je uz video u kojem je pokazala prilično oskudan obrok koji se sastojao od nekoliko kriški paradajza, salate i sosa.

„Budimo iskreni, ovo je šokantno“, napisala je uz video koji je prikupio čak dva miliona pregleda, a tiktokeri su komentarisali tužan prizor na tanjiru.

.

„Gde je ostatak?“, „Nisi dobila čak ni ceo paradajz“, „Malopre sam pojeo praziluk sa dva lešnika“, samo su neki od komentara.

Mnogima je umesto obroka, pažnju okupirala slamka iz koje je tiktokerka pila svoje piće dok su neki pak ispričali svoja iskustva.

„Na božićnoj žurci sam naručio vegetarijansko jelo i dobio testeninu bez sosa“, ispričao je jedan tiktoker, a druga se nadovezala: „Konobar mi je rekao da mogu da naprave samo jedno jelo kao vegansko i doneo mi tanjir sa smežuranim šargarepama. Koštalo me 12 funti“.

Read More