NE TREBA VAM BOTOKS: Ovom jeftinom maskom pomladit ćete se u licu! Učinci će biti vidljivi odmah!

Pinterest

ZADR탐ITE MLADOLIKOST

+

AAA

NE TREBA VAM BOTOKS: Ovom jeftinom maskom pomladit ete se u licu! Uinci e biti vidljivi odmah!

Autor: Zlatko Govedi

Umjesto botoksa poku큄ajte s ovim prirodnim sredstvom koje hidrira, zate탑e bore i vraa sjaj zreloj ko탑i. Uinci su odmah vidljivi! Od svih prirodnih tretmana koje mo탑ete uiniti za sebe kod kue, ovo je jedan od onih koji daje oigledne rezultate.

Sastojci:

200 gr 큄pinata

200 gr zelenog kelja

1/4 큄alice ekstra djevianskog maslinovog ulja

1/4 큄alicekiselog vrhnja

Priprema:

Kratko prokuhajte kelj i 큄pinat.

Procijedite i stavite povre u blender.

Dodajte maslinovo ulje i kiselo vrhnje.

Izmiksajte.

Kori큄tenje:

Nanesite ovu zelenu masku na oi큄eno lice i vrat. Mo탑ete se poslu탑iti i etkicom ili 큄patulom.

Dr탑iteoko 8 minuta za puni uinak.

Isperite mlakomvodom pa zavr큄ite shladnom kako bi zatvorilipore.

Koristite 1 -2puta tjedno.

Mje큄avina mo탑e stajatioko tjedan dana u hladnjaku.

Za큄to ovo djeluje?

Glavni djelotvorni sastojci koji daju odlian pomlaujuiefekt ovoj maski su lutein, E vitamin i mlijena kiselina.

Istra탑ivai sa sveuili큄ta Harvard tvrdekakosna탑an antioksidantlutein, koji se obilno nalaziu tamno zelenom lisnatom povru, osim oiju, mo탑e za큄tititi ko탑u od slobodnih radikala te raznih, a posebno fotoo큄teenja. Istra탑ivaitakoer tvrde da je vrlokorisno primijeniti lutein (osim oralno) izravno na povr큄inu ko탑e!

Kod znanstvenih istra탑ivanja kori큄tenja luteina na zreloj ko탑i, rezultati su bili zapanjujui. Poveanje elastinosti ko탑e je bilo 68%, hidratacija ko탑e pobolj큄ana je ak za 82%, a razine lipida suse poveale za 63%.

Maslinovo uljeje jedno od antikih blaga 탑ena za prekrasan, blistav ten. Polazei od egipatskog vremena, 탑ene koriste ovaj proizvod kako bi pobolj큄ale ljepotu svoje ko탑e na prirodan nain.Jeste li se ikad pitali za큄to 탑ene koje 탑ive u ju탑nim, mediteranskim zemljama imaju tako lijepu ko탑u i prekrasnu, gustu kosu? Maslinovo ulje je njihova tajna. Ovaj udesni prirodni proizvod hidratizira i hrani ko탑u i kosu. Budui da je prirodno bogat antioksidansima, te vitaminom E, olak큄ava eliminaciju toksina iz organizma.

Danas je maslinovo ulje 큄iroko kori큄teno u industriji ljepote stvarajui brojne prednosti za lijepu ko탑u. Poma탑e u ouvanju elastinosti ko탑e, ona je glatka i blistava, njeguje kosu dajui joj zdrav sjaj. Maslinovo ulje je djelotvoran nain da se sprijee rani znakovi starenja i razni ko탑ni problemi.

Kiselo vrhnje, kao i svi fermentirani mlijeni proizvodi, sadr탑i mlijenu kiselinu, koja je kljuna za ljepotu i zdravlje ko탑e. To je zbog toga 큄to poma탑e ko탑i zadr탑ati vlagu, prirodno radi piling i potie proizvodnju kolagena, koji tvori vezivno tkivo koje podupire ko탑u. Mlijena kiselina se koristi u mnogim kozmetikim preparatima za njegu.

Aktivni sastojak u kiselom vrhnju mlijena kiselina je vrsta alfa-hidroksi kiseline koja uklanja mrtve stanice ko탑e potiui proizvodnju novih, mladih stanica te smanjuje pojavu bora. No, kao i sa svim alfa-hidroksi agentima, to mo탑e poveati osjetljivost ko탑e na suncu, pa budite sigurni da se klonite sunca nakon tretmana.

Autor:Zlatko Govedi

ZADNJE VIJESTI


OSJETLJIVI 탐ELUDAC

Jedenje voa i povra svakako je zdravo, ali ne u ovo doba dana!


LOE ZA KRALJE탐NICU

Budite se umorni i pospani? Ovo su dvije najgore poze za spavanje! Izbjegavajte ih


ZADR탐ITE MLADOLIKOST

NE TREBA VAM BOTOKS: Ovom jeftinom maskom pomladit ete se u licu! Uinci e biti vidljivi odmah!


PIJTE DOVOLJNO VODE

Ovo je jedan od naje큄ih uzroka bolesti! Pripazite da vam se to ne dogodi

Komentari odra탑avaju stavove njihovih autora, ali ne nu탑no i stavove portala Dnevno.hr. Molimo itatelje za razumijevanje te suzdr탑avanje od vrijeanja, psovanja i vulgarnog izra탑avanja. Portal Dnevno.hr zadr탑ava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog obja큄njenja.Original Article