Numerologija: KAKO POMOĆU BROJEVA SAZNATI KOLIKO JE LJUBOMORAN VAŠ PARTNER?

  Numerologija: KAKO POMOĆU BROJEVA SAZNATI KOLIKO JE LJUBOMORAN VAŠ PARTNER?

  Posted by: Aura Redakcija

  in NUMEROLOGIJA

  Vole da se igraju, flertuju i budu zabavni u društvu. Ne pokazuju ljubomoru ako partner koketira sa drugima i u tome ne vide ništa loše osim zabave. To su “trojke”… Pogedajte savjete numerologa Nevene Đukić

  Ljubomora zna da zakomplikuje emotivne odnose. Uglavnom dolazi iz naše lične nesigurnosti i strahova od gubitka. Česta zabluda u ljubavi jeste ta da, ako nema ljubomore, nema ni ljubavi.

  Manifestacija ljubomore je i nepovjerenje u partnera. Ako je veza čvrsta, puna ljubavi i uzajamnog poštovanja, tu onda ljubomora nema šta da traži.
  Skloni smo i da “vještački” izazivamo partnerovu ljubomoru, ne bi li došli do potvrde da mu je stalo i koliko. Ali, kada jednom otvorite tu Pandorinu kutiju, više nema povratka.

  Evo kako da izračunate “broj ljubomore”:

  Dan + mjesec + godina rođenja = lični broj

  Primjer: 12. 9. 1986.

  1 + 2 + 9 + 1 + 9 + 8 + 6 = 36 = 3 + 6 = 9

  Kako numerološki lični brojevi ispoljavaju ljubomoru?

  LIČNI BROJ 1
  Žele da budu voljeni, i ako posumnjaju, eto ljubomornih scena. Oni veoma vješto kriju svoje emocije i ne pokazuju ljubomoru. Partner mora dobro da ih poznaje da bi shvatio o čemu je riječ. Ne vole da njihov partner ima prijatelje suprotnog pola. Ako se kojim slučajem upustite u flert iz čiste zabave, računajte na buru. Njih jedino može da smiri iskreno uvjeravanje u postojanje ljubavi.

  LIČNI BROJ 2
  Vjerne osobe, a to isto očekuju i od partnera. Bezuslovno. I najmanja sumnja u odanost će ih duboko povrijediti, i tada neće kriti ljubomoru. Da bi bili sigurni, moraju da znaju kretanje partnera u svakom trenutku, jer očekuju iskrenost i posvećenost u vezi. Veoma su posesivni i ne žele da dijele tu emociju ni sa kim, ni sa partnerovim prijateljima ni sa njegovim bližnjima. Biće ljubomorni ukoliko im ne poklanjate dovoljno pažnje, naročito u društvu. Ali ako ih stavite u prvi plan, umiriće se.

  LIČNI BROJ 3
  Vole da se igraju, flertuju i budu zabavni u društvu. Ne pokazuju ljubomoru ako partner koketira sa drugima, u tome ne vide ništa loše osim zabave. Ali, ako partner vodi sa nekim intelektualne razgovore, to će ih totalno izbaciti iz kolosijeka. Za njih je mentalna veza mnogo važnija od fizičke. Tada postaju razdražljivi i bivaju namrgođena gunđala. Otvoreno pokazuju ljubomoru. Ako im stavite do znanja da su oni ipak najzanimljivije osobe na svijetu, ješće vam iz ruke.

  LIČNI BROJ 4
  Znaju ponekad i da glume da su povrijeđeni, i kada to nisu, da bi kod partnera izazvali grižu savjesti i tako ga još čvršće vezali za sebe. Odani su, pa treba imati strpljenja za njihovo promjenjivo raspoloženje. Skloni su da naprave problem za sitnicu. Smiriće se ako im priredite romantičnu večeru ili im poklonite neku skupu stvar.

  LIČNI BROJ 5
  Biće veoma ljubomorni ako partner pokaže divljenje prema nekom drugom, ili ako posumnjaju da je partneru neko ljepši, uspješniji i pametniji od njih samih. Tada se osjećaju ugroženo. Ne vole da gube, pa ako osjete da im voljena osoba izmiče, otvoreno pokazuju ljubomoru. Umiriće se kada budu sigurni da ponovo suvereno vladaju.

  LIČNI BROJ 6
  Odani, ali i ljubomorni. U težnji da zadovolje voljenu osobu, potpuno se predaju. Ako uvide da se to ne cijeni dovoljno, smatrajući da partner nema šta da traži na drugoj strani, jer od njih dobija sve, postaju posesivni. Sami ne vole da flertuju, a ako to partner čini, uvrijediće se i mogu biti agresivni. I mala sumnja izaziva ljubomoru. Trebaće im puno uvjeravanja i dokaza da bi se uvjerili u suprotno.

  LIČNI BROJ 7
  Vole da im se ugađa i da im partner laska. Kako su veoma intuitivni, odmah osjete da li je to iskreno. Ako postignu harmoniju u ljubavi, nikada ne ispoljavaju ljubomoru. Ali, ako partner prokocka njihovo povjerenje, vječito će sumnjati i provjeravati voljeno biće – gdje je, sa kim je i šta radi. Nisu ljubomorni bez razloga. Ako postoji iskrenost, znaju, isto kao što odmah prepoznaju i laž.

  LIČNI BROJ 8
  Veoma su ljubomorni po prirodi, jer su opsjednuti ljubavlju i seksom. Vole sa flertuju i ne propuštaju priliku za osvajanjem ili čak i za avanturom. Partneru to isto ne praštaju. Intuitivni su, i lako dokuče tuđa osjećanja. Zato će nanjušiti i prevaru, i žestoko se osvetiti. Ljubomora je sastavni dio života osmice, i ako se to prihvati kao neminovnost, sa njima je lako izaći na kraj.

  LIČNI BROJ 9
  Veoma su liberalni, čak skloni da prihvate preljubu, ali samo u slučaju da je to čisto fizička privlačnost. Ako je, međutim, riječ i o duhovnoj povezanosti, onda veoma burno reaguju. Kada se lične tajne povjere drugom, skloni su da naprave haos. Planu brzo i nekontrolisano, praveći žestoke ljubomorne scene. Smiriće se kada im se dokaže da su u partnerskim odnosima prvenstveno bliski prijatelji, pa tek onda ljubavnici.

  , Image: 142965668, License: Royalty-free, Restrictions: , Model Release: yes, Credit line: Profimedia, Juice Images

  Broj pregleda:
  76

  Komentari

  komentara

  2019-09-29
  Aura RedakcijaOriginal Article