Ona je 52-godišnja BAKA, a izgleda kao STUDENTKINJA: Ovo je njena TAJNA mladolikog izgleda! (VIDEO)

Zanimljivosti

Nedavno je proslavila veliki jubilej.

Izvor: B92  |  

.
.

Model donjeg veša Đina Stjuart proslavila je ove nedelje svojih 400.000 pratilaca, a pažnju je privukla slikama na kojima izgleda mnogo mlađe od svojih vršnjakinja.

Ona je snimila sebe u prilično mladalačkoj verziji kako peva Rijanin hit “Diamonds”, a taj video je privukao veliku pažnju.

Na snimku baka i majka četvoro dece izgleda kao da je brucoš u ranim dvadesetim godinama, zbog čega su mnogi poželeli da znaju šta je tajna njenog mladalačkog izgleda.

Đinin snimak je, naravno, privukao najviše njenih muških pratilaca, koji nisu odoleli da ostave komentar.

“Kakav divan i prirodan izgled”, “Pa ti si najlepša devojka koju sam ikada video”, samo su neki od komentara koji su se mogli pročitati ispod slike.

Međutim, ispostavilo se da je njen izgled koji prkosi godinama rezultat veštaške inteligencije koja ima sposobnost da “vrati vreme unazad“.

Naime, nakon nekoliko godina objavljivanja slika na OnlyFans-u, ona je odlučila da se udruži sa firmom koja se bavi umetnom inteligencijom.

“Najsmešnije je što muškarci to vole”, rekla je nedavno za DejliMejl, dodajući da su AI modeli “glamurozni, lepi i poželjni, kao Plejboj modeli devedesetih”.

“Pretpostavljam da je sličan koncept superheroja, svi vole i imaju omiljenog superheroja, idu u bioskop da ga gledaju, dive mu se… Žele da to budu, iako nisu pravi. To je fantazija i bekstvo od stvarnosti”, objasnila je ona.

Read More