Ona je NOVI LIK u seriji “Od jutra do sutra”! Da li znate da je ona U PRIVATNOM ŽIVOTU U BRAKU sa ovim kolegom iz iste serije?

Showbiz vesti

Porodična serija “Od jutra do sutra” iz dana u dan kraj malih ekrana okuplja veliki broj ljudi, a nedavno se dobro poznatoj glumačkoj ekipi priključila i nova koleginica.

A.B.  |  Izvor: prva.rs  |  

Foto: Prva TV Printscreen

Foto: Prva TV Printscreen

.

Pored Ivane Dudić i Milutina Miloševića, koje gledate u glavnim ulogama, od sada ćete imati prilike da gledate i glumicu Sanju Jovićević, koja u seriji tumači lik Miljane, Ninine sestričine, koja dolazi iz Crne Gore.

Sanja se u seriji prvi put pojavila u sinoćnoj epizodi, kada je iznenada došla u posetu svojoj tetki Ninoslavi Nikolić, koja je rešila da od svoje sestričine napravi čoveka. Odmah joj je postavila pravila ponašanja u firmi, posebno akcentujući da su na poslu isključivo i samo koleginice.

Foto: Prva TV Printscreen

Foto: Prva TV Printscreen

.

Glumica Sanja Jovićević se široj publici prvi put predstavila 2011. godine ulogom Bojane Bačić u poznatoj seriji “Budva na pjenu od mora”, kada je vrckastim stavom i veštim glumačkim talentom odmah osvojila srca publike.

Budući da glumica svoj privatan život vešto krije od očiju javnosti, malo ko zna podatak da je ona u braku sa starijim kolegom Branimirom Popovićem sa kojom ima i ćerku.

Da stvar bude interesantnija, zahvaljujući seriji “Od jutra do sutra” ovo dvoje supružnika se prvi put se nalaze u zajedničkom kadru, ali Voja Ajkula (Branimir Popović) u glumi Miljaninog bivšeg teču.

Podsećamo, pored brojnih pozorišnih komada, Sanju Jovićević smo imali prilike da gledamo i u poznatoj seriji “Hotel Balkan”.

Read More