Već prvi dan avgusta donosi turbulencije! Ovnovima NAPETO na poslu; Rakovi PRITISNUTI da donesu odluku; Devicama je bolje da ne rade stvari na svoju ruku

Astro

Pogledajte kako započinje prvi dan u ovom, po svemu sudeći turbulentom i, astrološki gledano, nimalo jednostavnom mesecu.

Olga Savić  |  

Foto: fizkes/Shutterstock

Foto: fizkes/Shutterstock

.

OVAN

U prvom delu dana će još uvek biti nekih napetih situacija vezanih za posao, ali kako dan bude odmicao – ovo će ići ka smirivanju. Dobar momenat da odradite nešto što ste zapostavili od obaveza. U emotivnim odnosima danas može biti pojačana ljubomora.

BIK

Trudićete se da se postavite drugačije prema saradnicima, jer shvatate da vas neki od njih koriste. Takođe, nećete moći da sakrijete netrpeljivost prema pojedinim kolegama. U emotivnom segmentu – pokušavate da otkrijete da li partner krije nešto od vas.

BLIZANCI

Potrebno vam je dosta koncentracije i organizovanosti da biste iz ovog dana isplivali bez grešaka kada je posao u pitanju. Misli vam lutaju i niste fokusirani. Emotivno – razmišljate o osobi sa kojom biste želeli da ostvarite komunikaciju i koja vam se dopada.

RAK

Okolnosti vas pritiskaju da donesete odluke, a vi niste sigurni da li je ovo pravi izbor za vas. Sve ono vezano za saradničke odnose vam odvlači energiju i donosi nervozu. U emotivnom segmentu – osećate jaku privlačnost i strast prema nekom koga znate od ranije.

LAV

Vaš pristup onima sa kojima radite je korektan i smiren, što se već ne može reći za drugu stranu. Ako već vidite da nekome ne možete na lep način objasniti, možda je bolje da se povučete. Jako vam je bitno šta neko ko vam je privlačan misli o vama.

DEVICA

Postoje oko vas osobe koje vam mogu pomoći savetom u situacijama u kojima se trenutno i ne snalazite baš najbolje. Nemojte stvari raditi na svoju ruku, bolje pitajte. Analizirate ponašanje voljene osobe, jer vam njeni postupci nisu baš najjasniji.

VAGA

Dan će na poslu krenuti intenzivno od ranih jutarnjih sati. Neke situacije vam unose uznemirenost. Sačuvajte vedar duh i ne povlačite ishitrene poteze. Komunikacija sa nekim ko je u vašem poslovnom okruženju jako vam prija.

ŠKORPIJA

Prilično ste zadovoljni odvijanjem poslovnih situacija, iako ste svesni da ćete na prave rezultate morati još da sačekate. Imate planove koji se vezuju za saradnju sa inostranstvom. Intenzivna osećanja i strast koja je počela da se budi prema jednoj osobi.

STRELAC

Zbunjeni ste dešavanjima u poslovnom okruženju i verovatno je da ćete potražiti savet od nekog ko vam je blizak od kolega. Sa voljenom osobom vam je potrebno više zajedničkih trenutaka i opuštanja. Izađite negde zajedno, povežite se ponovo.

JARAC

Prilično ste ubedljivi u dogovorima koji se budu odvijali tokom dana. Ipak, biće vam potrebno nešto više truda da ovu poslovnu priču završite na način na koji to vama odgovara. Možete dobiti poziv za izlazak ili neprikrivene znake naklonosti.

VODOLIJA

U prepodnevnim satima nećete baš „biti svoji“ kada je posao u pitanju. Imate osećaj da vam situacije izmiču iz ruku i da se u njima ne snalazite. Poboljšanje u drugom delu dana. Emotivno – mogućnost intenzivnije komunikacije sa zanimljivim osobama.

RIBE

Potrebno vam je rasterećenje, jer su vas dešavanja dosta izmorila, pa ćete veći deo dana provesti ćutke, u svojim obavezama, bez velikog kontakta sa kolegama. U emotivnom segmentu – neko vas vrlo zanimljivo čačka i flertuje sa vama.

Autor horoskopa: Olga Savić

https//www.facebook.com/olgasavicastrolog/

http://venerasapapilotnom.com

Read More