OSTAVILA MUŽA I DEVETORO DECE PA POBEGLA LJUBAVNIKU U AFRIKU: Našla ga je na Fejsbuku, isprao joj je mozak! Kao da su je vanzemaljci zaposeli!

Naima, preko Fejsbuka je upoznala 14 godina mlađeg Mamadia iz Gambije zbog kog je ubrzo napustila supruga i decu.

 

“Isprao joj je mozak, kao da su joj vanzemaljci zaposeli telo. Bila je brižna majka i supruga, promenila se preko noću”, rekao je razočaran Endi.

foto: Profimedia

Hajdi se istetovirala, počela je redovno da odlazi u solarijum, išla je na razna ulepšavanja, a onda je prošli mesec odletela za Gambiju. Bio je to njen prvi put izvan Velike Britanije.

 

Odbegla supruga tvrdi kako njen mladi partner nije sa njom iz interesa, tačnije zbog britanskog pasoša.

 

“On je divan čovek, nije to samo afera ili fascinacija… Moj i endijev brak je bio u krizi, imali smo probleme. Zar žena ne može započeti novu vezu”, pita se Hajdi koja na optužbe da je ostavila decu odgovara da nije jer se sa njima svakodnevno viđa putem interneta.

foto: Shuterstock

Endi kaže kako je primetio da je njegova supruga u martu počela da dodaje muškarce iz Afrike i Azije.

 

“Stalno je izlazila sa prijateljicama i bila na mobilnom telefonu. Mi se znamo još od 1990. godine, ali ono što mi je napravila nikada neću moći da joj oprostim”, ističe on.

 

Par je, inače, imao šestoro zajedničke dece, dok je Hajdi iz prvog braka imala još troje. U braku su bili pet godina, a venčali su se nakon 18 godina veze.

foto: Profimedia

(Kurir.rs/Dailymail)


Kurir

Autor: 
Kurir