Otkrijte sudbinski broj koji vam donosi sreću: VAŠA LIČNA HAMAJLIJA JE CIFRA KOJU DOBIJETE

  Otkrijte sudbinski broj koji vam donosi sreću: VAŠA LIČNA HAMAJLIJA JE CIFRA KOJU DOBIJETE

  Posted by: Aura Redakcija

  in NUMEROLOGIJA

  Ova zanimljiva numerološka metoda otkriva koji broj bi trebalo da koristite u svakodnevici kako bi vas pratilo više srećeNumerolozi kažu da svako od nas ima sretan broj koji ga prati, donosi mu dobre vibracije i koji je neka vrsta naše lične hamjlije. Računa se vrlo jednostavno, a poznavaoci sudbinskih brojki tvrde da je potrebno da ga koristite što više kako bi vas u životu pratili sreća, blagostanje i prosperitet.

  Kako da izračunate sudbinski sretni broj?
  Da biste saznali koji je vaš srezan broj, najprije bi trebalo da izračunate lični. Ovaj broj se dobija sabiranjem svih cifara u datumu rođenja.

  Na primjer, rođeni ste 12.6.1975. godine. Saberite sve cifre datuma rođenja: 1+2+6+1+9+7+5 i dobićete zbir cifara 31, koji je potrebno da svedete na jednocifren broj 3+1, tako da je vaš lični broj zapravo 4.

  Numerolozi smatraju da je najsretniji broj među svim ciframa sedmica. Zato se vašem ličnom broju dodaje sedmica i tako dobijate broj koji vam donosi sreću.

  To bi značilo da se na lični broj 4 dodaje 7; dobija se 11, a taj broj svodimo na jednocifren što je 2, tako da je dvojka sretan broj onog ko je rođen 12.6.1975. godine.

  Kako da izvučete maksimum iz korišćenja sudbinskog sretnog broja?
  Numerolozi objašnjavaju kako bi trebalo koristiti taj broj.

  Ako obavljate neki važan razgovor gledajte da to, recimo, bude u 11 sati, jer je zbir cifara 2. Ukoliko počinjete neki važan poslovni projekat, birajte da ga počnete drugog datuma u mjesecu ili u februaru, koji je drugi mjesec u godini.

  Poznavaoci sudbinskih brojki tvrde da sretan broj možete da koristite u svakodnevnom životu i što ga više upotrebljavate, njegova vibracija će biti jača i donosiće vam više sreće.

  Kada svoj sudbinski broj počnete da viđate sve češće u svakodnevnim situacijama, to je znak da ste na dobrom putu.

  Numerolozi tvrde da je ovaj broj neka vrsta naše lične talije koja bi, ako je koristite pravilno i često, mogla da donese velike pozitivne promjene.

  Broj pregleda:
  99

  2021-09-23
  Aura RedakcijaOriginal Article