Otvorena ECCO prodavnica u SC Ušće – raj za ljubitelje udobne i moderne obuće

(foto: PR)

Ako ste bili u potrazi za laganom, fleksibilnom cipelom koja je moderna, kvalitetna, udobna i dugog trajanja onda ne propustite da odete u ECCO prodavnicu, koja je ove nedelje otvorena u Shopping centru Ušće.

ECCO je vodeća svetska kompanija koja proizvodi izuzetno udobnu obuću za muškarce, žene i decu, sa tradicijom dugom 50 godina.

Svaka ECCO cipela lagana je i fleksibilna, dizajnirana za maksimalnu slobodu kretanja. Proizvodi sjedinjuju visoko kvalitetne materijale sa skandinavskim stilom i izuzetnom udobnošću. ECCO je jedan od retkih velikih proizvođača cipela na svetu, koji poseduje i upravlja svim aspektima poslovanja – od dizajna, preko sopstvenih štavionica, proizvodnje i maloprodaje. Ove cipele su dizajnirane tako da prate stopalo, način na koji se pokreće i održava telo uspravnim.

(foto: PR)

Poznata voditeljka Marina Kotevski prva je probala obuću iz nove kolekcije i nije krila zadovoljstvo udobnošću i izgledom.

ECCO ove jeseni i zime nudi božanstvenu obuću za žene i kožnu galanteriju, u bež, braon, ružičastim tonovima sve do bordo crvene. Bezvremenska silueta, kao što je ranac, ponovo je u sedištu mode. ECCO nudi širok izbor novčanika kao i torbi od vrhunskih materijala, jedinstvenog oblika i funkcije. Obuća za muškarce ispunjava sve ukuse – sportske, mladalačke, poslovne sa imperativom na udobnosti. U ECCO radnji naći ćete patike, elegantne cipele, sportske za izlazak, kao i zimske za hladne dane.

(foto: PR)

Sa posebnom pažnjom se kreira dečija obuća, posebno zimska. U ECCO UKIUK kids čizmicama deci će noge biti uvek suve i tople, bez obzira na sneg i minus, dok se sankaju. Čak i najmlađi razlikuju udobnu od neudobne obuće, zato se raduju kada počnu da nose ECCO.

(foto: PR)

ECCO prodavnice nalaze se i u Shopping centru Big Fashion, kao i na adresi Uzun Mirkova br. 5, u Beogradu.