Ova takmičarka je NAPUSTILA “MasterChef”: Ona je četvrta eliminisana i otišla je kući bez 50.000 evra!

MasterChef vesti

Kao i svakog petka, pred takmičarima je bilo još jedno eliminaciono kuvanje nakon kog jedan od takmičara napušta MasterChef kuhinju i odlazi kući bez 50.000 evra u džepu!

A.B.  |  Izvor: Prva  |  

Foto: Prva TV Printscreen

Foto: Prva TV Printscreen

.

Prethodno veče je osam takmičara sebi obezbedilo mesto na balkonu, dok su pet kuvara amatera bili u kuhinji i borili se za prolazak.

Ivana, Silvana, Anamaria, Milica i Teodora. Pred njima je bio ozbiljan zadatak, a vremena malo, kao i uvek. Prvi eliminacioni izazov bio je da otkoštaju pile za samo 20 minuta.

Najbrža u ovom izazovu bila je Ivana, koja je posao završila za manje od 10 minuta i samim tim direktno otišla na balkon.

Teodora, Milica, Silvana i Anamaria su ostale u eliminacionom kuvanju. Imale su zadatak da od očišćenog pileta naprave rolovano meso, sos od kostiju i prilog od povrća. Za taj izazov su imale 75 minuta. Kada su sudije svirale kraj, epilog je bio krajnje predvidiv – Silvana i Milica su napravile živo meso i samim tim nisu prošle dalje.

Teodora i Anamaria su zadovoljile sve kriterijume MasterChef sudija pa su se vrlo brzo popele na balkon, kod ostatka ekipe.

Ostale su Silvana i Milica koje su obukle crne kecelje i odmah se latile posla. MasterChef sudije su im zadale novi zadatak – palačinke u vinskom šatou. Za ovaj eliminacioni izazov imale su samo 25 minuta. U njihovoj borbi bilo je prilično napeto i neizvesno, budući da ni Silvani ni Milici pravljenje poslastica nije jača strana.

Nažalost, četvrti eliminisani takmičar koji je u 12. epizodi najgledanijeg kulinarsko-takmičarskog šoua napustio kuhinju i vratio se kući bila je Silvana.

Read More