Ova tri horoskopska znaka imaju PROBLEM SA SAMOPOŠTOVANJEM! Da li ste među njima?

Astro

Nisu svi jednaki kada je u pitanju percipiranje sopstvenih vrednosti. Dok neki ljudi zrače samopouzdanjem i smatraju se kraljevima sveta, drugi se stalno bore sa sumnjama u sebe i osećajem manje vrednosti. Da li ste znali da astrologija može da otkrije koji to znakovi imaju problema sa manjkom samopoštovanja? U nastavku otkrijte koja su to tri znaka…

Izvor: index.hr  |  

Ilustracija Foto: Tomas Urbelionis/Shutterstock

Ilustracija Foto: Tomas Urbelionis/Shutterstock

.

Rak

Rakovi su poznati po svojoj emocionalnoj dubini i osetljivosti. Pošto imaju prirodnu sklonost da se brinu za druge, često zaboravljaju na sebe i svoje potrebe. Kritika, bilo da je opravdana ili ne, može duboko pogoditi Rakove, zbog čega počinju sumnjati u vlastitu vrednost.

Vaga

Vage su često u potrazi za ravnotežom i harmonijom. No jako im je stalo do tuđeg mišljenja, zbog čega se često osećaju nesigurno i sumnjaju u sebe, posebno kada osete da nisu dovoljno dobre za druge.

Ribe

Ribe su još jedan vodeni znak sa izraženom emocionalnom inteligencijom. Sklone su maštanju i često žive u svom svetu snova. Zbog toga se, kada se suoče sa stvarnošću, mogu osećati izgubljeno i nesigurno. Osetljive su na kritiku i često se osećaju neshvaćeno , što utiče na njihovo samopoštovanje.

Read More